Om att vara i glädjechock – jag är färdigbehandlad!!!

Heeeeeeej!

En galet glädjechockad Annapanna idag!!

J A G  Ä R  F Ä R D I G B E H A N D L A D!!!!!!

Jag kan inte riktigt ta in det och förstå det.
Fick ju min fjärde kur igår.
När vi kommer dit säger söta fina sköterskan “Då är det din sista kur idag”
Varpå jag svarar: “Ja, av denna sorten sen ska jag ju ha två av ett annat preparat”
“Då måste jag gå och läsa igen, men jag tror att det är sista idag” säger sköterskan.

Även efter samtal med läkaren kunde jag inte riktigt förstå eller ta in beskedet.
Alla behandlingar är ju individuella och detta var den kur som behövdes för mig.
Det är enligt senaste rönen i världen med min bakgrund.
Strålning behövs inte, för det finns ju inget att stråla – allt är borttaget iom masektomin.

Om en månad ska jag påbörja hormonbehandling – såsom alla gör efter bröstcancer.
Fram tills dess ska jag smälta allt detta, håret kan växa ut, jag ska landa och ta hand om livet.

“Får jag krama dig?” sa jag till sköterskan innan vi skulle gå.
“Jaaaaa” sa hon.
Då steg tårarna och jag kände mig så otroligt rörd.
Hade en del av mitt fina kärleksharem med mig – tänk att vi fyra flickor fick dela detta ögonblicket.

♥♥♥

Innan vi gick från avdelningen drog sköterskan ut min picc-line.
Väldigt odramatiskt som ni kan se.

 

Tjejerna tyckte att vi skulle fira – och det sa maken med 
Så på kvällen samlades vi – söstra mis familj och vår.
Vi gick på en av stans bästa restauranger – enligt oss – och skålade minsann i ett glas champagne 🙂

Livet mina vänner – LIVET!
Det är så fantastiskt att få vara en del av LIVET.
Jag uppskattar det verkligen vaaaaarje dag.

Skål och Puss 

Bättre för tidig födelsedagspresent kunde jag verkligen inte få!!!
Ta hand om Er och hoppas ni vill glädjas med mig 

STOOORT GRATTIS till mams idag!!!!
Pussar och Kramar – vi firar på söndag 

Med KÄRLEK,
Anna

26 thoughts on “Om att vara i glädjechock – jag är färdigbehandlad!!!

 1. Monica .

  Fina Anna! Tur att jag inte sminkat mig än,för här rinner tårarna ska du veta.Så glad för din skull du fantastiska Anna!Massor med varma kramar till er alla.Monica.4?❤️

 2. Monika

  Vilket härligt besked, grattis. Verkligen värt att fira med champagne.
  Är lite sugen att besöka Kalmar och äta middag på “Postgatan” som enligt White Guide är Kalmars bästa restaurang. Vill gärna göra ett sista besök på hotell Borgholm också innan familjen Fransson lägger av vid årsskiftet.
  Kram och lev livet!
  Monika

 3. Mikael

  Grattis Anna! Glädjs stort åt dig och din fina familj för dom glada nyheterna!

 4. Mi

  Åh vad glad jag blir för din skull, underbara nyheter. Ta hand om dig och njut av allt runt omkring dig. Varm kram.

 5. FruBerg

  Åh, jag blir så rörd och glad för din skull!
  Du slår mig med häpnad varje dag med din glädje och positiva inställning till livet.
  You can, end of story får en helt annan innebörd!
  All kärlek!

 6. Susan Dahlgren

  Vilket härligt besked! Njut av livet o av sommaren o ha det gott! Kram Susanne?

 7. Helene K

  Men Grattis! Och Grattis igen ? Vad underbart härligt! ? Och du är värd minst ett glas champagne varje dag… ?

 8. Ylva H

  Åh, så härligt och vilken underbar överraskning för Dig och Din familj. Förstår att det är svårt att ta in detta omtumlande besked. Verkligen värt att fira ! Skål för Dig och Din kämparglöd ??. Ha nu en riktigt underbar sommar med familjen och bara njut av LIVET! Stor kram till Dig ??❤️

 9. Hej sötaste… å jag sitter här i Kroatien, snuvig och halsontig och snörvlar o grinar…
  SÅ skönt Anna!! Kan inte riktigt ta in att det är över!!! Att du äntligen ska börja få må bättre igen…. du är en sån kämpe och du har tagit dig igenom det här med en sån värdighet och vinnarinstinkt. DU är en av de största fighters jag vet….
  Å när jag såg den lilla armlänken med stjärnan tillsammans med dina ringar och orden kärlekssymboler brast det totalt för mig… Jag älskar dig verkligen min fina vän och om några veckor hoppas jag vi kan ses igen. Jag ringer dig då vi kommit hem så styr vi upp nåt.
  Vi kommer o bor på hotell så kan vi mysa ett par dagar <3 Så gärna jag hade velat fira med er och vilken lycka att se er kärlek som bara forsar fram.
  LIVET Anna….som du ska leva LIVET nu…
  Puss och kram älskade vännen och hälsa till alla fina <3

 10. Milla

  Så fantastiskt Anna! Och ett bevis att det faktiskt är så att det är behandlingen i sig man blir sjuk av – och inte behöver om det inte verkligen behövs. Cancern är väck, den lömska jäkeln man blir sjuk av försent.
  Hoppas du kommer må ok av hormonmedicinen, det är så himla individuellt och för mig har det varit heaven and hell under alla åren. Och äta antiinflammatoriskt är supergrejen fortsättningsvis med. Kärlek till dig! Kram Milla
  Kram

 11. Åss

  Och vad härligt och höra och du om nån är verkligen värd detta?? Njut nu av allt och ha en underbar sommar. Varma kramar?

 12. Rebecca

  Åh GRAAAATIS!!!!!!!!!! 😀 😀
  Gu´vad glad jag blir för din skull -sitter nästan i glädjetårar här framför datorn! Det är så jag vill krama om dig! Åh så skönt att det är klart! Så underbart! Förstår att du inte var beredd på det just nu. Men nu är det bara att gå ut och omfamna livet och leva!
  Tusen miljoner kramar till dig!

 13. Yvonne Gustafsson

  Syns i ditt ansikte så skönt att se ditt leende, nu ska du bara få må bra och göra roliga saker med familjen i sommar.Önskar dig allt gott framöver.
  Kram Yvonne

 14. inger

  Vackra Anna. Såååå otroligt glad för din skull. Gråter med dig av glädje. Fina fina du. Hoppas du aldrig mer behöver uppleva sjukdom utan få bli riktigt frisk nu
  Du har ju klarat detta så otroligt bra. Utan klagan. Kraaaam Inger

Comments are closed.