Om vaddå “All is pretty?”

“All is pretty” – Andy Warhol

Jag tänker att det finns inget vackert med det tillstånd jag befinner mig i just nu…
Huvudet snurrar, kroppen känns misshandlad och jag orkar knappt gå upp ur sängen….
VAD är vackert med det…?
Det sticker i huvudet och jag undrar om håret trillar snabbare den här gången..?

Ute skiner solen och fåglarna sjunger sin vårserenad.
Klart som tusan att det känns orättvist att jag sitter här som ett vrak.
Det är ju allt annat än vackert tänker jag…

MEN.
Jag har en man som mixar smoothies, handlar, håller handen och pussar min panna.
Jag har en dotter som hämtar vatten, kramas och frågar hur jag mår.
Jag har familj som skickar kärlek och omtanke hela hela tiden.
Jag har vänner som undrar och visar värme.

DET är VACKERT.
Så det kanske inte är så fel ändå.
Även om jag känner mig ful och eländig så handlar det inte om det.
Det handlar om att lära sig att se VAD det är som är vackert.
Jag ska försöka polera min yta något, för att förhoppningsvis känna mig lite piggare.
Men jag väljer kanske att se det vackra, för det lyfter mig.

Hoppas ni kan njuta av vårsolen och fåglarnas sång.
För varje dag är en dag att ta vara på.

Med kärlek,
Anna

4 thoughts on “Om vaddå “All is pretty?”

 1. Monica .

  Fina Anna!Har varit så orolig över hur du mår. Förstår att det är tufft att se försommaren o inte orka så mycket.Låt din fina familj bära dig.Du är en sån fantastisk kvinna.Du är en vinnare! Varma kramar/Monica ❤️

 2. inger

  Vackra Anna
  Vilken tur ändå att du har en sån underbar familj som tar hand om dig. Konstigt är det ändå att dom inte kommit på nåt så att man slipper må dåligt och tappa håret under en sån här behandling. Mina tankar finns hos dig. Kraaaam Inger

 3. I Monica

  Skönt du har kärlek omkring dig med fin man och fin dotter, gåvor verkligen! Så tufft för dig allt och en lång tid att gå igenom, det som sägs är att en promenad vid ork, ja eller ingen ork, får många kämpa sig till för det är bra för muskelstyrkan och positivt om den kan göras precis som du gör. Annars är det ju så mycket biverkningar som påverkar precis alla celler i hela kroppen och slår ut alla styrka och som ska återhämta sig mellan behandlingarna men du vet ju det och vila som du gör. Hoppas du kan äta, i småportioner kanske och vet inte om du fått någon tablett att ta innan mat som kan dämpa illamående. Vilken kamp! Men glad att du har de dina omkring dig! Och hoppas du får ork att vara ute i solen igen och ta en promenad. Ta väl hand om dig!

 4. Christine

  Läste på din instagram, men har inte insta själv och kan därför inte kommentera. Vilken j-vla skit Anna att du ska behöva må så dåligt! Du ska veta att jag tänker på dig och hoppas att det vänder till det bättre fort nu!

  Stor varm kram❤️

Comments are closed.