Om tillit och de små sakerna i livet

Hej,

Fortfarande incheckad här på sjukhuset.

Jag vill bara få komma hem, men provsvaren är det som avgör. Jag får antibiotika intravenöst 4ggr/dygn så det är därför som det kan bli lite knepigt.

Igår em när söstra mi och våra tjejer var här gick vi ut en runda. Alltså, det är heeeeeelt magiskt vackert nu! Så otroligt viktigt att stanna upp och se allt det fina omkring oss 🌸

Vi njöt av att plocka en bukett liljekonvaljer. En bukett så fylld av kärlek som jag tror står på köksön i deras kök nu 💖

Det finns så många saker som är lätta att ta för givet, men det gör inte vi.

Vi värdesätter de små sakerna och känner sån kärlek för vårt systerskap.

Som alltid steppar hon in och finns där. Som den absolut mest självklara saken i världen, osjälvisk.

Med en man på andra halvan av jordklotet som ju inget kan göra. Det är jobbigt för honom att vara långt borta och veta att han får lämna över allt ansvar till dem. Men det är så vi funkar och det vet han med.

Eller för en mamma och pappa som inte bor nästgårds, den lyckan de känner att vi har varandra nära. Att de kan känna ro i det.

För att be om hjälp i en situation som denna blir ju en extra börda att bära och det vet vi inombords. Jag vet och söstra mi vet.

Hon vet vad jag behöver för att vara trygg nu och vi har en slags tyst överenskommelse. Den bara finns där.

Jag kärleksbombar och talar om hur otroligt tacksam jag är för allt de gör för oss. Det gör jag så mycket jag kan till alla som vill.

Vi är liksom så ödmjuka inför det vi har och vi kan fokusera på det ljusa i livet. Vi kan det för att vi tillåter oss att ta hand om mörkret när det sköljer över oss. Det är ok att vara ledsen, alla känslor är tillåtna. Då får man dem ur sig och slipper fastna.

Det är därför jag kan vara stark, för jag får vara svag.

Känner sån otrolig tacksamhet för detta.

Och det är ju en grund som mamma och pappa gett oss.

Därför har vi vår lilla sms-grupp där vi kan skoja till det en lördagskväll, trots att jag tycker att det suger att vara inlagd.

Men då har jag haft flera besök, pratat i telefon med mina nära, sms:at och skickat meddelanden till vänner. Det är så otroligt värdefullt att de finns där.

Mitt kärleksharem.

Tack tack för att ni finns 💖

Med KÄRLEK,

Anna

💖

(Ps kan bara blogga från mobilen här så vet inte riktigt hur det blir)

6 thoughts on “Om tillit och de små sakerna i livet

  1. inger

    Åhhhhhh. .vackra Anna. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Mitt i allt detta är du verkligen lyckligt lottad Med alla som älskar dig runtomkring dig hela tiden. Hoppas du får komma hem snart. Kraaaam Inger

  2. Åh, du skriver så fint och tänkvärt trots allt det jobbiga du går igenom! Vilken kämpe du är!
    Och liljekonvaljbuketten sedan, underbar. Älskar liljekonvaljer!
    Kram

Comments are closed.