Om att vara inlagd

Sitter i en sjukhussäng på en avd på Länssjukhuset…

Idag publiceras artikeln om mig och min resa genom det här i vår lokaltidning Barometern.

Inte tänkte jag att jag skulle ligga inlagd då 😰

Feber, värk i kroppen, massa provtagning och dropp av olika former…

Det är liksom em slags verklighet när man går igenom detta…

Just nu får jag bara lägga mig platt och bli omhändertagen. Men som ALLTID bemöts jag med värme och ödmjukhet i vården.

Som ALLTID har jag mitt kärleksharem som bär mig💖

Min syster åkte ned nig in och tillbringade X antal timmar med mig på akuten igår. Moster I nattade två tjejer som bar väldans trötta.

Min man som har lite panik på andra sidan jordklotet. Men just nu kan vi alla bara vila i vårdens händer och avvakta provsvaren.

Så, det blir helt klart en annan slags lördag än det var tänkt. Tanken var bamngivningskalas, men verkligheten blev en incheckning på sjukhuset.

Kroppen gör uppror och jag vet inte vad som spökar…

Ta hand om Er!

Varma kramar Anna

18 thoughts on “Om att vara inlagd

 1. Monica .

  Fina Anna! Känner så starkt för dig.Att läsa om hur du mår är hjärtskärande.Mitt i allt har du massor värme o kärlek.Sån tur att du har en sån fin sjukvård där du bor, o en syster som kan stötta.Sänder massor med varma tankar. Varma tankar/Monica ❤️

 2. Britt-Marie

  Du tappra människa! Känner inte dig alls, men kan inte undgå att följa din resa. Du skriver så naket och vackert även om det som ju är fruktansvärt jobbigt. Det går verkligen att leva sig in i hur det är att vara i behandling och jag är så tacksam att få vara med (låter kanske fel?) Är man inte drabbad själv (och det vet man ju aldrig när) så undrar man ju hur det är. DET beskriver du så bra. Önskar dig snar bättring så du slipper må så dåligt och att all behandling du genomgår ger resultat. Det är du värd! Kram från en helt utomstående!!

  • Tack snälla 🙏🏻
   Nej det låter inte alls fel, då har jag ju lyckats förmedla hur det är.
   Nu är jag hemma igen och det är helt underbart 🙏🏻
   Ta hand on dig!
   Kram Anna

 3. inger

  Vackra Anna. Mitt i allt detta hemska är du en otroligt tapper och fin tjej. Fattar inte att du orkar. Hoppas hoppas så att du snart ska må bättre. Kraaaam Inger

 4. Sandra

  Det gör så ont att läsa men som du skriver så har du har verkligen ett fantastisk kärleksharem runt dig…
  Hoppas att din man får en så bra resa han kan till USA, inte lätt att vara där och veta att du är inlagd och hur du mår… stackarn
  All styrka till dig Anna, jag sitter här och tårarna rinner, Du har så rätt i att njuta av nuet
  Stor kram Sandra

  • Tack söta du 💖
   Resan dit gick bra 🙏🏻 snart har han varit borta halva tiden…. längtar så.
   Ta hand om dig vännen 💖Kraaaam Anna 💖

 5. Helene K

  Läste den fina artikeln om dig idag. Jag håller alla tummar att allt går bra och tycker du är jättestark som delar med dig av din/dina cancerresor. Du gör stor skillnad genom att berätta dina erfarenheter. Kramar 💛

Comments are closed.