Om att ha fått benen undansparkade

Heeeeeej,

Fy bubblan säger jag…
Idag känns det som om jag fått bägge benen undansparkade…
Trött, trött och trött….
Energilös och ledsen…

Tog halva dagen att ta mig ur sängen, äta frukost och göra mig iordning.
Sen har jag varit ute med en vän och ätit lunch och gått en mycket stilla promenad i solskenet.

***

För bara nån timme sen signerade vi pappren och sålde “min” bil.
En sak mindre att bekymra sig över och det känns skönt!!
Just nu går jag överallt jag ska och vi bor ju så nära allt.

***

Imorgon är planen att vi ska åka till Svenssons i Lammhult för att kika lite på stolar.
Men vi tar allt som det kommer, bestämmer inget utan tänker att går det så går det.
Juvelen har precis åkt iväg för att “lana” och “dygna” med några kompisar.
Livet som tonårsmamma 🙂

***

Så, tyvärr inte så muntert här idag – men det vore ganska konstigt ändå.
Tänker så här, vad jag är TACKSAM för idag:
* En fin stund med en fin vän – mat & prat som är bra för själen
* Vår juvel har vänner och hittar på roliga saker
* Vi har sålt bilen och har en sak mindre att tänka på
* Jag har familj och vänner som hör av sig och sänder värme och kärlek
* Jag har gått upp och gjort mig iordning
* Jag har varit ute
* Jag har tom fyndat sammetstyg till 50% rabatt till fåtöljen vi ska klä om i en butik som har utförsäljning

Viktigast av allt är att jag uppskattar alla människor omkring mig som visar värme, ödmjukhet, kärlek och respekt.
Det är STÖRST av allt och bär mig genom en dag när jag inte mår så fantastiskt bra.

Vad är du Tacksam för idag?

Med kärlek,
Anna

5 thoughts on “Om att ha fått benen undansparkade

 1. inger

  Åhhhhhh. .vackra Anna. Såååå synd om dig. Hoppas verkligen du ska få bättre dagar. Men du är ju otrolig. Ingen klagan hos dig inte. Önskar dig trots allt en fin helg
  Kraaaam Inger

 2. Monica .

  Fina Anna!Nu vill jag bara krama dig.Det är så märkligt att jag känner så mycket för någon som jag bara känner genom bloggen.Du berör med dina ärliga inlägg.Du finns i mina tankar .Massor med varma kramar denna fredag kväll.Monica ❤️

 3. Fina du ! Tråkigt du mår så men hoppas det vänder. Du är så stark som går upp & gör saker ändå. Du är en kämpe. Hoppas du får sova gott & får en bra helg trots allt.
  Tänker på dej. Var rädd om dej.
  Varma kramar Helene

 4. AnnaMaria

  När man läser om dig och hur du mår, så får iallafall jag dåligt samvete över att jag kanske inte ens tänkt tanken över att jag har något att vara tacksam över….Men är det något jag är tacksam över så är det väl just det, att jag, nu iallafall, mår bra, och att min familj mår bra, det om något är nåt att vara tacksam över!
  Den blå himlen vi har idag, solen som lyser, så mycket att vara tacksam över egentligen, vi borde ta oss mer tid att uppskatta det enkla, det vi ofta tar för givet.

  kram/ Annamaria

 5. Christine

  Det kommer alltid bra dagar efter dåliga? Och fina kloka du som orkar tänka på vad du är tacksam för, det är lätt att inte orka tänka/känna det när man mår skit. Men så bra att du tänker på det! Sunda tankar är medicin för själen.

  Idag är jag tacksam för att jag orkat umgås hela dagen med en fin vän, att hon bett mig vara vittne vid deras hemliga vigsel och att de vill ha min hjälp med att fixa lite saker till vigseln. Värmer i hjärtat att få vara en del i något som de väljer att hålla så privat.

  Stora varm kram till dig Anna, imorgon hoppas jag är en av de bättre dagarna för dig igen❤️

Comments are closed.