Om ett vackert paket och total översvämning av känslor

Heeeeeej,

Andas in och sätter mig till rätta här i soffan…
Det tog några dagar, men nu är det städat och fräscha blommor står på bordet.

Igår ringde det på dörren när min syster var här för att hjälpa mig lägga om såret.
Livlinan ni vet…♥ 
Så klart hon kommer med sin lilla påse med förband och plåstrar om lillasyster.
Det kan inte hjälpas, men allt det här gör en så liten och beroende.
Tänk då vilken gåva det är att ha en syster som henne ♥

Det var iaf brevbäraren som ringde på för paketet gick inte ner i brevinkastet.
Det var fina Helenesstund (instagram) som hade skickat ett paket till mig!
Vi har aldrig träffats, men ändå känns det som vi känner varann.
Kanske att hon känner mig bättre eftersom jag skriver så öppet här.
Jag blev otroligt glad och rörd för den fina presenten, som verkligen är mitt i prick.
Känner mig så otroligt överväldigad av att så många hör av sig och skickar så fina hälsningar till mig.
T A C K ♥

***

Idag har jag verkligen varit totalt under isen…. 
Gråtit och gråtit hela hela dan…
Fick först ett samtal som värmde så otroligt mycket.
Sen svämmar liksom känslorna bara över ibland…
Pratade med mamma och då blev vi ju båda ledsna…
Sen har min syster nån telepatisk förmåga för helt plötsligt ringer det på dörren.
Då har hon sprungit genom stan och hit.
Å jag tokgråter…
Hela dagen har jag tokgråtit.
Å så saknar jag min man något så in i…. han som åkte till London idag och ska ha 
en fantastisk weekend där med sina fina kollegor ♥
Men just nu värker mitt hjärta efter honom.

***

Så, efter en dag med tårar som kunde fyllt en ocean sitter jag här.
Jag har städat våra 107 kvm, även om det så tog mig 4 dagar.
Jag har köpt nya blommor till soffbordet.
Å duvan får bli hemma imorgon med.
Nu ska vi sitta tätt under en filt och titta på Mästerkockarna på Play.

***

Ta hand om Er och ha en fin kväll!
Varma kramar Anna

 

 

 

4 thoughts on “Om ett vackert paket och total översvämning av känslor

 1. inger

  Vackra Anna. Såå underbart att få ha så många omkring sig som bryr sig. Men du får vara lite försiktig. Ta inte i för hårt när du håller på hemma. Tänker på dig jättemycket. Kraaaam Inger

 2. Monica Sjöqvist.

  Fina Anna! Känner ju inte dig ,men du har berört mig. Din ärlighet ditt mod din styrka o din stora kärlek till din fina familj.Du vet att många följer med dig på din resa .Du har styrka fast tårarna rinner.Blev så tagen när du skrev om hur mycket du saknar din fina man.Du är en sån kvinna man vill ha som vän.Fortsätter att vara med dig på din fortsatta resa .Massor med varma kramar till dig o din familj./Monica.

 3. Just nu önskar jag mest av allt att jag bara kunde sätta mig i bilen och köra i ilfart till dig. Så vi två kunde ha en riktigt myshelg, en sådan där nu pratar vi om allt….skrattar hysteriskt, gråter förfärligt och babblar konstant. Men fram tills dess, skickar jag de största och varmaste kramarna och säger jag tycker så mycket om dig. Fina, bästa Anna ta hand om dig. Puss och kram Tina

 4. Sandra

  Ååååh Anna.. det gör så ont att läsa. Jag har följt dig i några år nu och dina texter (inlägg) ger alltid ett avtryck, glada som sorgsna inlägg, ny möbel eller recept, familjen, renovering, flytten eller din hall i förra huset där jag bombade min man med bilder på eran garderob och ville ha en likadan;-) (vilket jag fick fast vit) ja allt du skriver om gör du verkligen på ett speciellt sätt.. Du fångar verkligen upp en. Det är många inlägg du skriver som berör eller får mig att tänka till… Livet. Här och nu <3
  Såklart din man är värd London men jag kan förstå att saknaden blir stor men han är snart hemma igen.. Du har ju en underbar familj runt dig <3
  Ha en fin helg
  Kram Sandra

Comments are closed.