Om att längta

Heeeeeej,

Sitter i soffan med morgonrock och pyjamas på än…
Har strukit och pysslat lite här, men får liksom inte upp farten på mig själv.

Det är något jag längtar efter.
Att få energi i kroppen igen.
Jag längtar efter att bara få bestämma över tiden själv.
Jag längtar efter att inte ha klippkort på sjukhuset…
Jag vill bara ha tillbaka livet för mig och oss.
Å så vill jag bara ta bort de där stygnen som svider och kliar så jag håller på att bli tokig…!

Jag längtar efter att inte oroa mig för minsta lilla.
Jag längtar efter att springa en svettig löprunda.
Jag längtar efter sol och fågelkvitter.
Jag längtar efter vår och bekymmerslöshet.
Jag längtar efter att åka nånstans.
Jag längtar efter att bara vara en frisk mamma, fru, syster, dotter, vän, svägerska, svärdotter, kollega…

Men nu är det den här dagen idag och vi tar oss an den med.
Kl.14 ska vi träffa kirurgen för besked om behandling.
Innan dess ska jag ta prover inför årskontrollen på hematologen…
Så JAAAAAAAAA, idag är jag liiiiiite less på att vara stammis i vården.
TACKSAM som alltid för att vi har den vård vi har.
Men sjukhus gör en trött och nere…
Jag vill ju bara ut till vattnet och skrika vårskrik!!!

Så jag återkommer och berättar hur det gick.
Tack för att ni stöttar och hänger med ♥

Varma kramar Anna

6 thoughts on “Om att längta

 1. Määh..vad är det för rugguggla som står där? Jiiises….

  Anna min fina vän….det kommer gå bra ska du se…men jag förstår din nervositet…jag sitter ju också som p ånålar i dag…alldeles för långt bort. Hade SÅ gärna följt med dig och tagit ett av dina klipp på kortet…å sen kört ut dig till havet så du fått skrika lite… <3
  Saknar dig så…det kommer gå bra!
  Kraaaaam o puss så hörs vi!

 2. Tänker på dig. Jag hoppas att dagens info ändå ska få dig att känna dig in charge igen. Att liksom veta vad som ska göras och sedan styra skutan kring det där. Jag gissar att det är så du vill ha det. Och helt ärligt, ovissheten är fruktansvärd att leva med. Å andra sidan borde vi alla skavas av den där ovissheten, för vem vet vem som är frisk egentligen när och hur?
  Det går väl helt enkelt i vågor tänker jag. Att ibland kan man hålla ovisshet, oro och annat junk stången och “bara” leva och ibland upptar det där andra hela ens värld.
  Skickar en bunte styrkekramar till dig från Rektorskan

 3. Sylvia

  Att vänta på besked som är så viktiga är verkligen jobbigt, suger all energi. Men håller tummarna för att det går så bra som möjligt idag <3

 4. Monika

  Stammis i sjukvården det vet jag vad det är. När mitt frikort går ut tar det högst en månad innan jag har nytt frikort. Igår var jag på sjukhuset och träffade min hjärtdoktor. Hon är underbar, tog sig god tid med allt, gick igenom och förklarade. Jag ska göra en röntgen så vi får se hur det ser ut.
  Jag blir inte så störd över alla läkarbesök, bara koppla av och gilla läget. Förstår att det beror på personlighet men sån är jag. På kvällen hade vårat kompisgäng vinprovning och det var trevligt. Livet pågår ju här och nu så det är bara att leva på är min inställning.
  Lycka till idag och kram önskar Monika

 5. Agnetha

  Hoppas så innerligt att du får så positiva besked som det går idag.
  Det är så kul att du är tillbaka på bloggen igen, med inlägg varje dag. Man saknar dig när du är “borta”, fast jag har full förståelse för att du inte har haft ork eller tid. Lycka till idag!

 6. Karin

  Åh, hoppas verkligen att du har fått så positiva besked som möjligt idag! Stor kram

Comments are closed.