Om jag får önska fritt…

 

 

Vasen Dagg finns här  –  Boken Kinfolk finns här (Adlink) – Ljusstaken vänskapsknuten finns här –

Galaxy Globe finns här – Parfym Chanel Mademoiselle hittade jag här till bra pris – Ljusstake Hilke design finns här –  Muggen Mon Amie finns här

 

Heeeeej,

Det här är en önskelista om jag får önska heeeeelt fritt utan att skämmas…
Skulle jag absolut inte skämmas skulle jag lägga till en Sarfatti lampa här (Adlink) med…;)

Men nu är det en helt vanlig måndag i december och i eftermiddag ska jag 
lämna saker i lägenheten men även sälja av lite mer saker… 🙂

Hur ser er första måndag i december ut då?

♥ Varm kram Anna ♥

 

 

 

7 thoughts on “Om jag får önska fritt…

 1. Hej smulis….
  Å va härligt att ni kunnat börja nu… å jag tycker du är så himla duktig som putsaqr o fejar för precis som du säger…på nya stället sen kommer det ju bli toppen att bara kunna ställa i ordning…inte känna att man måste tvätta och putsa först. Att ha förrådet i plastbackar är ju verkligen toppen….det håller ju dessutom ovälkomna gäster borta…Huuu vi skulle verkligen behöva gå igenom ALLA våra förråd…vet du…vi har saker som vi ställt in då vi flyttade hit för 16 år sen som vi aldrig tagit ut igen… skulle inte tro att det är något vi behöver…;) Vore skönt att bara bli av med det. Ska ta tag i det där rensandet igen här framöver.
  Just den där ljusstaken har ju jag med som adventsljusstake….bara det att jag inte hittar min…..haha…röran du vet..;)
  Å vad himla snygg du är i kort hår. Jag borde egentligen också klippa av mitt…det sesr ju så otroligt välskött ut då man har en frisyr…
  Jag vill åka hem nu…har snaaaart målat färdigt sovrummet…färgen tog slut då det var 1/4-del kvar..
  Å det blir så bra…;) Så kul när man blir nöjd ju…;)

  Stor kram nu snuttan…

 2. Man får önska runt i ring, önska kostar ingenting…….

  Intensiv jobbedag idag, nu krasch i soffan. Driver mitt STOPP-projekt om likabehandling och Be the change på skolan och det är så spännande. Och innebär att jag får jobba hårt på hemmaplan för att hinna mina vanliga uppgifter.
  Kram från Rektorskan
  http://happyvardag.se/2017/12/04/be-the-change/

  • Ja, det är tur att det kostar gratis att önska…
   Men i slutänden vet vi ju så väl ändå att det materiella strösslar våra hem och våra liv med guldkant, det är ju annat som betyder något för oss…
   Ja, ibland går allt verkligen i en fart som man knappt hinner med. Men snart julledigt… bara liiite till.
   Kraaaaam Anna

 3. Ja oj oj vad roligt det är att drömma och önska!!
  Spännande med flytt men ack så trist innan man är på plats.
  Ser framemot att få följa med ” i flytten” 🙂
  Kram
  A

  • Ja, det är tur att det är fritt att önska 🙂
   Jo, det är onekligen en del som ska till när man flyttar.
   Lite näsan ovanför vattenytan just nu, men snart så…:)
   Kraaaam Anna

Comments are closed.