Ett drömmigt soffbord på väg!

Bild Pinterest

Heeeeeeeeej,

Ni vet när man drömt om en speciell sak eller möbel i en mindre evighet..?
När man sparat, sålt saker, väntat, sparat och sålt lite till?

Då blir det liksom lite eufori är man får lov att beställa den där möbeln
man såååå länge gått och drömt om!
OX Table kommer från danska Denmarq och är designat av Dennis Marquart.

Det här är för oss det drömmigaste soffbordet och jag vet att det är dyrt.
Men om man har tittat på en sak i flera år så kommer man inte att tröttna.
Jag har ju dessutom tröttnat på att tröttna och byta ut.

I över ett år har jag och vi rensat vårt hem.
Det är långt mer än 1000 saker som lämnat, men ärligt talat 
är det inte det som är viktigt.
Jag slutade räkna för länge sen, för det viktiga är att vi får luft
och tar vara på det vi har.

Så denna fredag har jag fått den skönaste sovmorgonen, varit ute och sprungit och beställt
det där drömsoffbordet!!
Nu ska jag göra mig iordning och åka in och göra en ansiktsbehandling, då jag fick ett
presentkort när jag fyllde år i somras 🙂

Vi beställde vårt sovbord här (Adlink) och valde Large.

Ha en härlig solig fredag!
Varm kram Anna

4 thoughts on “Ett drömmigt soffbord på väg!

 1. Det där är verkligen vansinnigt snyggt. Och jag tycker verkligen att du/ni är värda det där. Man behöver aldrig be om ursäkt för det som man kommit överens om i sin egen familj. Vi köpte exempelvis en dyr bil (som jag vägrar köra. Jag kör ju som en kratta liksom) – långt mycket dyrare än vad jag anser att bilar ska kosta. Men maken har drömt om och designat om och om igen. Vem skulle jag vara att kräva att vi istället skulle köpa en billigare, bara för att märke och komfort spelar kvitta för mig? Lite så funkar det i familjen Happyvardag. Om det är väldigt viktigt för någon så är det en självklarhet att vi kör på det. Somliga saker kompromissar vi om och diskuterar oss fram till, för att det är liksom sådär halvsvalt för båda parter. Helt enkelt, bra val raring. Det skulle kunna passa in i mina drömmar as well.
  Kram från Rektorskan

  • Tack!
   Ja, det har stått på listan bra länge. Å jag har genom den här rensningsresan verkligen kännt att jag inte orkar hålla på och göra sig av med saker så som vi gjort nu.
   Bättre att vänta och känna efter så att man vet att det är något man vill ha, och det behöver inte nödvändigtvis betyda att det är svindyrt.
   Hoppas du haft fina dagar!
   Kram Anna

 2. Agnetha

  Helt rätt att du satsar på något du gått och drömt om länge. Själv suktar jag efter soffor från norrgavel, de i trä och med kuddar i linne. Enligt mig de finaste soffor som finns och skulle passa perfekt hos oss. Men än tycker jag barnen är för små för att jag ska låta de härja runt i soffor som för oss kostar en halv förmögenhet. Men målet är att så småningom få köpa sådana, och tänk vilken lycka den dagen jag får beställa dem!

  • Tack, ja det är en ynnest att kunna göra det.
   En dag står de där sofforna hemma hos dig, det är jag helt säker på 🙂
   Livet har ju sina olika faser och vår dotter är ju 12, snart 13 så den tiden är ju liksom över för oss nu och vi kan ha det vi vill.
   Sen ska jag erkänna att hon väl alltid varit ganska lugn 😉
   Ha en fin helg!
   Kram Anna

Comments are closed.