Underbart god vegetarisk lasagne med spenat och halloumi

Heeeej,

När vardagen knackar på igen behöver man ju lite mer rutin på 
det där med maten, eller hur…?
Jag har i 98 fall av 100 matlåda med mig till jobbet.

~ Brukar du ha matlåda med till jobbet eller äter du ute? ~

Jag följer mestadels inrednings- och livsstilsbloggar, men även några mat- och bakbloggar.
Jag är mest intresserad av matlagningsbiten, bakning är jag inte lika förtjust i.
Äta det absolut, men inte alltid baka det 😉

Hur eller hur så läste jag om denna lasagne med spenat och halloumi hos Linneas skafferi.
(klicka på länken så kommer ni till receptet)

Å, ni måste testa detta!!
Så himla god 🙂
Tyckte både maken och jag.

Lasagne är ju dessutom en perfekt rätt att ha med i matlåda, då den blir lika god att värma dagen efter 🙂
Alla rätter är ju liksom inte lika goda när de mikras dan därpå…

Så idag blir det alltså go’lunch för min del 🙂

Sen, ja sen ska jag kila lite tidigare för jag ska susa ner till 
Karlskrona och hämta hem min juvel ♥
Längtar verkligen efter henne så det värker i hjärtat nu.
Men oj så gott hon haft det 🙂
Så himla tacksam för det ♥

Önskar Er en riktigt fin onsdag!

♥ Kramelikram Anna ♥

 

14 thoughts on “Underbart god vegetarisk lasagne med spenat och halloumi

 1. Det receptet behöver jag kika på. Verkar gott. Jag har det lite rörigt med mina luncher. Vi har personalrestaurang så jag äter där cirka två-tre dagar i veckan sedan tar jag med mig och ibland vispar jag ihop proteinpulver och dricker. Vill bli bättre på att ha mat med mig och näringsrik mat. Det får bli höstens projekt.
  Kram
  Maria

  • Kan verkligen varmt rekommendera den, supergod 🙂
   Jag har lite känslig mage, så jag vill helst ha matlåda med mig så jag vet vad jag äter.
   Dessutom är den restaurangen som ligger här inget bra, maten är liksom inte värd pengarna…
   Lycka till 🙂
   Kram Anna

 2. Hallå vännen!
  Nu har jag läst i kapp lite…huuu va trött jag är i dag… huvudet är en smula tungt….å det har jag verkligen inte tid med…i vanlig ordning är inte ens hälften av allt jag vill ska vara färdigt klart…haha..
  Å den där lasagnen såg verkligen supersmarrig ut å de där avokadsmörgåsarna du visade med…
  Å du har skrivit så många fina inlägg så jag vet inte vilket jag ska kommentera…
  Du har en klok chef och vad härligt det lät att bara slå sig ner med en bok och sen somna så där när man kommer hem…..å att bara vara ensam en kväll och tycka det är underbart är inget att skämmas för!! Jag är stolt över att jag trivs bra med bara mig själv som sällskap! såklart saknar du T men det vore egoistiskt av dig att hålla henne hemma bara för att du vill träffa henne på kvällen när hon i stället kan göra allt det där roliga hos mormor o morfar…så det så!! Nu slog det mig att jag totalt glömt att spana in ert hus på hemnet….måste göra det omedelbums…
  Stor kram hjärtat!
  Katarina

 3. Monika

  Då det såg gott ut trots halloumin, kan ej med den torra gnissliga konsistensen, var jag tvungen att kolla receptet. Som tur var skrev hon att man kunde ta fetaost eller keso istället vilka jag gillar skarpt båda delarna. Hon skrev också om bönlasagneplattor, har du prövat såna? Vi hade en mycket bra lunchrestaurang och jag tyckte det var skönt med ett avbrott från arbetslokalerna så där åt jag. Som vi så ofta konstaterar, vi är alla olika, jag tycker det är jobbigt och tråkigt att fixa matlåda däremot fixar jag med största glädje en picknickkorg fylld med godsaker. Jag tycker inte heller om att baka, smet kan funka men absolut inte deg, jag har degfobi. Tycker det är så kletigt och äckligt, konstigt då jag med välbehag kan kleta med jord från topp till tå i trädgården. Jag är ingen fikabröds- eller dessertmänniska heller som tur är, gillar inte sött och har ingen aning om vad sockerberoende är. Äter såklart båda delarna någon gång i månaden, t ex tårta när någon fyller år, men längtar aldrig. Precis som du gillar jag surdegsbröd men det får vårt bageri tillhandahålla.
  Kram Monika

  • Hej Monika,
   Vet du att halloumin smälter i ugnen så gnisslet försvinner 😉
   Nu gillar jag halloumi är det gnisslar med, men var med tveksam till hur den skulle funka i ugn så här, men så gott 🙂
   Har inte provar bönlasagneplattor men nån annan variant av pasta har jag testat, det var kanske bönpasta..?
   Vet du, att vår lunchrestaurang är inget vidare heller… så det är inte riktigt värt det kan jag säga:)
   Ha ha ha… jag gillar inte heller deg och kladd 😉 Sen gillar jag inte att få jord under naglarna heller, tycker det är jätteobehagligt…uuuu. Måste ha handskar på mig 🙂

   Önskar jag inte hade cravings, men choklad är definitivt en svaghet som jag har svårt att tacka nej till…:)
   Å surdegsbröd – mmmm, som jag med låter nån annan baka 😉
   Kram Anna

 4. Men GUUUD va gott 🙂 jag får dock göra glutenfri variant men denna ska jag absolut göra så supertack.

  Hotelltips idag på bloggen:)

  Ha en kanon start på hösten!

  LOVE Maria

  • Verkligen 🙂
   Så himla bra att det finns så bra glutenfria produkter på marknaden nu 🙂
   Ååå, hade gärna bott nån natt på hotell nu… men nu är det lite mycket annat 😉
   Detsamma önskar jag dig, men än är det sommar 🙂
   Kram Anna

 5. Ser jättegod ut. Den måste jag testa. Halomi och pasta passar verkligen bra ihop. Tack för tipset. Kram Annika

 6. Har just ätet en supergod vegetarisk lasagne. Inte med halloumi utan med keso och aubergine. Suck så gott. Ditt recept tål ju att testas . Ser jättegott ut. Kraaaam Pia

Comments are closed.