Livets mirakel ♥

…det jobbas med den där backupen..

Go’ kvällen,

Jag bara måste berätta något alldeles fantastiskt för er!!
Sent i fredags kväll när vi var på kick-off fick vi veta.
Hela kvällen hade vi gått och undrat och väntat.
Våndats över hur det gick och hur de mådde.
Väntat spänt och med stooor förväntan.

Sen kom han till slut!
Detta lilla mirakel till kusin som nu ser dagens ljus.

En liten kusinkille som växt i svägerskans mage.
Min man är morbror, jag får kallas moster Anna
och stumpefi blir storkusin!!

Wow!
Livets mirakel på allra bästa sätt.
Ett nytt litet liv att älska och ta hand om.
På riktigt är det ju verkligen livets största gåva.

Grattis till de lyckliga nyblivna föräldrarna
och till oss andra som får vara en del av detta.

Livets mirakel 

Kraaaaam Anna 

17 thoughts on “Livets mirakel ♥

 1. Hej fina!
  Åh så underbart! Grattis moster 🙂
  Och så underbart att du ska få komma iväg dig på resa, och till härliga Spanien dessutom, wopaa!
  Har ju bott i Marbella vettu, älskar och saknart.. Min kompis Jessie bor kvar sedan den tiden (15 år sedan jag flyttade hem i oktober!!), så häftigt.
  På fredag bär det av till Ibiza för oss, lääääääängtar!

  Puss och kram bästa bästa du.
  Catta

  • Tack raring <3
   Ja, det är verkligen underbart! Vi har träffat lillprinsen idag och han var alldeles underbar.

   Ska bli så härligt att komma till värmen, känns som hela mitt väsen skriker efter ledighet just nu.. Trots att semestern inte är så länge sen.
   Ha en undebar resa nu!
   Puss o kram underbaring <3

 2. Men åååå grattis vännen, såå mysigt med en bebis i familjen. Längesen jag fick bebisgosa….. Så skönt för er att komma iväg, mysa, släppa alla måsten och bara vara, det är ni sååååå värda. Hoppas allt går bra med huset och har ni hittat något annat än???. Stor kram till dig vännen. Tina

  • Tack, det är verkligen helt underbart <3 Idag har vi träffat lille prinsen, han var hur go som helst <3
   Kramar Anna

 3. Men grattis moster Anna, så underbart! Och tack för hjälpen till sonen min. Små nya benbar är underbart, även om jag absolut inte vill ha flera själv. Gabbe tyckte att nu när Tor flyttat så är vi ju ingen familj längre, så kanske skulle vi kunna övertala pappa om att skaffa en lillebror. Moahahahaa……nope…..då får pappan skaffa ny fru också.
  Jag har gjort mitt.
  Men, tänk när man kanske kan få bli farmor så småningom. Det kommer att bli häftigt!
  Kram Rektorskan

  • Nä, vi säger moster Anna 🙂
   Det var så lite så. Hoppas inflyttningsfesten blev lyckad 🙂
   Nä, jag kan ju inte få fler, men det är klart att jag ibland hade önskat det.
   Men att se min skatt med lillvännen värmde så i mammahjärtat må du tro <3
   Du kommer bli den bästa av farmödrar 🙂
   Kram Anna

 4. Åh, så mysigt och jag hör ju hör älskad den här lilla individen kommer att vara i livet:)! Är själv faster till 3 underbara barn. Två av dem börjar bli stora nu men den lilla tycker fortfarande det är lite mysigt att komma och pyssla lite hos faster:)
  Tack rara du för att du tar dig tid att läsa inne hos mig. Så underbart att läsa dina kommentarer. Jag hoppas du hann läsa mitt svar till dig? Idag på morgonen när jag skulle rensa upp bland skräp och spam lyckades jag radera min egen kommentar samtidigt. Lite kort menade jag i mitt svar till dig att det är viktigt att man lyssnar på varandra och sen försöker mötas halvvägs. Det är nog mycket så jag fått med mig min sambo ‘på tåget’. Jag är ju den som vill rensa mycket och ofta och överallt och han är lite mer hoarder, vill spara och kan vara bra att ha…Men han är iaf villig att försöka och förstår att det är viktigt för mig att vi gör det här.
  Som jag förstår det är din man också väldigt tillmötesgående och vill möta upp dina önskemål och behov i det här med att rensa, men att ni har lite olika syn på vad som är viktigt att ha kvar. Det är nog precis som du skriver en fråga om att vara man och kvinna. Vi kvinnor är nog generellt lite mer rationella när det kommer till sådant här:).
  Hoppas allt är bra med dig och att ni snart är i hamn med husförsäljning, nytt boende osv. En intensiv period förstår jag men snart kommer ni kunna pusta ut och landa i allt.
  Kram!

 5. Heeellooo sötis!
  Men ååå så fint du skriver…å han är ju sååå söööööt <3 Förstår att ni är galna av lycka allihop och han kan skatta sig lycklig som har en sån härlig familj runt om sig som kommer älska och älska och äääälska honom…
  Å du gissade rätt på klänningen…hihi…det var den du tyckte jag beställde..;)
  Å den satt som en smäck så jag kommers känna mig så fin på lördag…
  Kraaaam raring!

 6. SÅ roligt med en liten i släkten ♥ Pussa massor och lukta på den goa bebisdoften 😉

  Massa kramar finis!
  Adela

 7. Hej sötis!
  Grattis till er allihopa m en ny liten i familj& släkt. Är alltid lika underbart.
  Hoppas du mår bra & allt går framåt.
  Sköt om dej.
  Kram Helene

 8. Tack för sin gulliga hälsning hos mig!
  Så mysigt med en liten kusin och grattis till att huset är sålt. Stor kram vännen

Comments are closed.