DIY: Snäckskalskruka

Heeeeeej där 🙂

Sista semesterdagen idag…. 
Men det känns faktiskt helt ok för jag har ju tjejresan till Malaga om 5 veckor 🙂
En mycket vis kvinna med mycket erfarenhet sa till mig (när jag våndades över
samvetet att åka ifrån man och barn.., i synnerhet dottern som med vill åka utomlands):

“Vet du, barn mår bra av att se att mammor kan göra andra saker med.
Att mammor åker iväg med kompisar också, så att de ser
att det är roligt att bli vuxen med.”

***

Idag tänkte jag visa er mitt senaste DIY verk 🙂
Helt och hållet inspirerad av Design by Mirelle knåpade jag
ihop denna för ett par veckor sedan.

Du behöver:

* Limpistol
* Limstift
* Kruka
* Snäckor

Ala snäckorna kommer från vår Skagenresa för två år sedan ♥
Snäckor och stenar är något jag har en förkärlek till…

~Vill ni med plocka nån vacker sten eller snäcka när ni ser den? ~

Nu står den vid spegelkuben i vårt sovrum med en plättar på tråd i sig…
Och jag gillar den 🙂

~ Har ni pysslat något i sommar? ~

Nu önskar jag Er en härlig fredag!

♥ Varm kram Anna ♥

4 thoughts on “DIY: Snäckskalskruka

 1. Vilken fin! Har också sett hennes inlägg och varit sugen att testa.. Men barnen tar alla stenar, snäckor och allt vad det kan vara så det blir inga över.. 😉
  Jag har jättesvårt att vara ifrån mina barn, även om det bara en någon timme eller en dag. Har inte varit ifrån dottern en enda natt, och hon är 3,5 år. Sonen var jag ifrån när han var 5 EN natt – för dottern föddes så klart mitt i natten.. ha ha!

  Min lillebror ska flytta till Grekland i höst, och jag är så himla sugen att åka med ner dit med bilen.. åka igen flera länder med bil och få se massor med nya saker…. Men TVÅ veckor utan mina små.. nej jag skulle inte klara det! Men känner ändå att jag kommer ångra mig att jag inte följer med…. Så svårt det där….

  Kraam Therese

  • Taaack 🙂
   Lagom komplicerat pussel för min del. Gillar snabba resultat 😉

   Var heller knappt ifrån min dotter när hon var liten, förutom när jag inte hade ett val och var inlagd på sjukhus i perioder…
   Men nu är hon 12 och pappa är ju hemma.
   Jag kommer sakna henne så det värker så klart, men samtidigt nyttigt för båda. Å så kändes det så klokt det kvinnan sa till mig, jag vill ju samtidigt visa att man har kvar vänner när man är vuxen. Jag hoppas min dotter får möjlighet att göra något sånt här innan hon blir 44 som jag… för det är första gången i mitt liv som jag åker på en sån här tjejresa.
   Ta hand om dig!
   Kram Anna

 2. Så fin krukan blev! Vilket enkelt och fiffigt pyssel:)
  Här är en till som börjar jobba på måndag.
  Låter härligt med din Malagaresa här framöver, hoppas ni får en fin resa!
  Kram

  • Tack söta du <3
   Känns ändå ok att börja jobba imorgon, det värsta är det där med at gå upp så tidigt, det är ju inte riktigt min grej 😉
   Ha en skön söndag!
   Kram Anna

Comments are closed.