Fixa stilleben i köket

Hej hej,

Onsdag hörrni 🙂
Troooor vi är i fas här, men man vågar ju inte ropa hej än liksom.

***

Inatt har Fialottan haft en kompis här.
Är sååå himla glad att hon har sååååå goa vänner.
Det betyder verkligen otroligt mycket att ens barn trivs och har det bra
och att det funkar med kompisarna ♥

***

Har ni hört talas om Spicy Dream?

Ni vet, det finns många olika saker som idrottsföreningar säljer.
En sons kollega sålde dessa olika grillkryddor och oljor för sitt fotbollslags räkning.
Mycket trevliga måste jag säga 🙂
Perfekt nu under grillsäsongen.

Vad gillar du bäst att grilla?

Dessutom blir de ett himla snyggt stilleben i köket nu i sommar.
Färska kryddor, skärbrädor, kokböcker, kryddor, oljor…
Högt och lågt,
Olika former.
En blandning av allt så brukar det bli ganska så bra.

Idag är kroppen lite mör då jag körde ett ryck i trädgården igår.
Å det behövdes kan jag säga.
Men det är inte min favoritgren, men jag gillar när det blir snyggt och iordning 🙂

Ha en härlig onsdag!

♥ Kramelikram Anna ♥

8 thoughts on “Fixa stilleben i köket

 1. Hej smulis!
  Nu sitter jag i lugn och ro i uterummet och läser bloggar…ja jag skulle egentligen läsa min bok men jag fastnade här i stället..;) M jobbar i dag och jag tor inte jag tänker göra ett endaste dugg…eller mjaa..kanske lite då…men klockan är över 12 och jag sitter i morgonrocken än…bara en sån sak..;)
  Det ser ut som om du hunnit hur mycket som helst redan på din semester..
  och di födelsedag ser ut att ha varit underbar…ja lilla mammis också förstås..
  I vilken Paella…
  Å jag kan bara tänka mig att du far runt i vild panik och fixar o grejar inför fotograferingen…tokfia! Ni har det redan perfekt.

  Stor kram vänsingen och ha en fin dag!
  Katarina

  • Å va härligt, hoppas du fick en underbar dag igår:)
   Jaaa, panik är väl lite förnamnet idag kan jag erkänna..
   Puss o kram Anna

 2. Väldigt snyggt! Och jeep, de där känner jag till. Gabbe och hans klass sålde ju straxt före jul. Fantastisk avans kan jag säga. Och lättsålt. Vi köpte både kryddor/rub och salt förpackningen. Tryffelsaltet är magiskt.
  Kram Rektorskan

 3. Hej Anna;)
  Vilka fina förpackningar på kryddorna! Det är annat än när man själv var liten då var det väl bara kockens och Santa Maria som hägrade på hyllorna 😉 Eller så brydde vi oss mindre. Men jag måste ändå påstå att det är roligare att laga mat med fina förpackningar till hands 🙂

  Jag kan hålla med om att trädgårdsarbete är ett hästarbete. Man har liksom ont i muskler man inte visste man hade …. ha ha ha. Efter att vi (läs jag) planterade häcken hade jag behövt en rullstol eller rollator efter det. Jisses vad ont i knäna jag hade efter det!

  Ha en underbar dag!
  Kram Rebecca

  • Hej söta Rebecca 🙂
   Kanske är det så att vi brydde oss mindre tidigare;-)
   Ja, å idag är det ytterligare en trädgårdadag här… Inte det roligaste jag vet, ha ha ha 🙂
   Pju… Ja det förstår jg, aaaaaajjjj.
   H en toppenfredag snäckan!
   Kram Anna

Comments are closed.