Det kan man ha spelkulorna till

Heeeej där,

~ Har helgen börjat bra? ~

Det har vår, vi var på lite musikunderhållning igår, vääääldigt trevligt 🙂

Kommer ni ihåg spelkulorna man hade som barn?
Nu kan jag inte påstå att jag har mina kvar, men hittade dessa i
lösvikt i ett stort varuhus i stan:)

 

Jag såg att Erika Hemma hade gjort en jättefin
vattenspegel med glaskulor.

Jag samlade lite vackerstenar och glaskulorna på ett betongfat.
Det blev ju lite effektfullt, inte sant? 🙂

Hoppas ni får en riktigt härlig lördag!

♥ Kramelikram Anna ♥

8 thoughts on “Det kan man ha spelkulorna till

 1. Monika

  Så läckert! Vattnas i munnen då jag tittar på bilden. Älskar lena stenar, betong och blått. Knycker nog din idé och gör något liknande. Stenar och blå glaskulor finns bland mina sparade “bra att ha saker” 😉
  Önskar dig en skön och avkopplande semester.
  Kram Monika

  • Knyck på bara, det är det det är till för 🙂
   Jag knyckte en idé från vår utflykt igår när jag planterade idag 🙂
   Kram Anna

 2. Jennie

  Hej Anna! ??

  Vilket arbete ni har gjort med ert hus! ?Anledningen till att jag hör av mig är att vi i september flyttar till vårt egna hus. Min man satt och surfade igår och letade efter hus som är byggna 1948, de året som vårt hus byggdes också. Min man hamnade på er blogg och summan av kardemumma är att våra hus se precis likadana ut på utsidan av huset som ert gjorde då. ☺️

  / Med vänlig hälsning, Jennie Freij

 3. Anneli

  Så effektfullt med kulorna på stenarna. Härligt att läsa om dina ljuvliga semesterdagar som jag hoppas ska kännas många och långa. Kramar från ett soligt Höga Kusten

Comments are closed.