Som en dagen efter…

Heeeeeej,

Vilken dag va???? 🙂
Även idag drog jag på tights och springskor och flög över stock och sten 😉
(kanske inte riktigt, men i min fantasi såg det ut så 😉

Så viktigt för mig att göra det nu så jag känner att jag orkar och hänger med.

Idag är flaggan hissad, för idag är det pappas 70-årsdag!!
Nu har vi ju kalasat för honom, så idag ska han och mamma
på restaurang bara de två. 
Så mysigt!

Vi ska ju på kalas idag med vi. 
Vi ska fira svägerskan som fyllde i lördags. 
Hon som bär på den lilla kusinen i magen.
Himmel vad roligt det är att följa en graviditet på nära håll så här.
Vilken ynnest det är!
Men nu ska vi ju så klart fira henne idag :))

Vi skippade faktiskt elden igår. 
Flickorna var inte ett dugg intresserade av det och då bangade jag med utan att tveka. 
Så… De kollade på film i källaren och vi uppe i soffan 🙂
Det blev med andra ord en väääääääldigt lugn och stilla Valborgsmässoafton här i vårt Casa. 

Ha en fin 1:a maj!
Nu ska jag hänga ut tvätt och ladda om en ny maskin 🙂

♥ Varm kram Anna ♥

4 thoughts on “Som en dagen efter…

 1. Kalas här med idag. Vår Gabbe fyller 11 imon, så vi passar på att ta släktkalaset idag, imorgon har han nämligen träning. Jag kan också tycka det är så skönt att ha kalas på ledig dag, istället för en jobbedagskväll. Huset är städat, dukningen fixad och några trädgårdsblomster avknipsade till vasen. Maken har putsat fönster och fixat mat enligt önskemål från födelsedagsprinsen. Snart redo…..
  Hoppas ni får en mysig dag. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2017/05/01/traditioner-som-riktmarke-eller/

 2. Monika

  Nej elden går inte att missa. Nu är det ju bara grannarna och vi som eldar vårt ris på fältet nedanför oss. Det har vi gjort minst 15 år. I år var högen rekordstor. Så skönt att bli av med den utan att åka iväg. Vi får oftast extra besökare också. Korv grillades i sedvanlig ordning. Det är så rogivande att sitta och titta på glöden, mindfulness på riktigt, stol är såklart medtagen.
  Kram Monika

  • På det viset låter det onekligen väldigt mysigt!
   Men igår kunde inte vilda hästar dra mig ut från den lockande soffan…
   Nu har vi kalasat en hel massa och jag är helt ärligt lite gråtig och trött ikväll.
   Samtidigt väldigt glad över en väldigt fin helg, så det blir så tvetydigt när jag blir så här trött och det känns så otacksamt.
   Men jag har en tredagars vecka framför mig, och en hel del flex, så jag ska försöka gå hem tidigt imorgon och varva ner lite…
   Hoppas du får en fin kväll!
   Varm kram Anna

Comments are closed.