Gullvivor och internetavbrott

Go’ kvällen,

Problem med internet här på landsbygden ikväll… Min IT-konsult är på resande fot så jag får kolla det med honom imorgon.

Min lille pappa har målat halva världen här… ett evighetsstaket och även vår husgrund. Ni anar inte hur värdefullt det är 💖

Å mamma hade strukit upp och lagat mat tills jag kom hem från jobbet 💖

Så nu ska vi bara sjunka ner i soffan, kolla på “Vem bor här?” och ta en liten gofika 😊

Hoppas ni mår fint!

Kram Anna

6 thoughts on “Gullvivor och internetavbrott

 1. Underbart med hjälp från föräldrarna. Vi har tyvärr ett avstånd till våra men det är alltid lika uppskattat när de kommer. Vi hade också problem med nätet i förra veckan under några dagar innan det upptäcktes av telia att en kabel var av. Fast måste säga att det var nyttigt med avbrott från nätet för hela familjen kan tillägga att tv:n inte heller fungerade då :-). Min blogg frånvaro har dock varat lite längre då livet kom emellan. Hoppas allt är bra! Kram Sofia

 2. Anneli

  Ni som har föräldrar i livet och som orkar hjälpa er med allt mellan att vara barnvakt eller målning osv ska ni vara tacksamma över. Själv är jag så tacksam för hur min mamma ställde upp för oss och våra barn samt mina åldriga svärföräldrar som hann lära våra barn så mycket om deras liv med berättande och vad livet går ut på utan att en massa pengar måste tjänas för att de ska konsumeras… Svärfar sa alltid: “Kom ihåg att trivseln är halva lönen…om du tjänar bra men inte trivs på ditt arbete dag efter dag vad är det då värt i längden..?” Men man får inte välja allt här i livet, men man har ändå val när det gäller så mycket annat och det vet väl du om någon fina Anna. Sedan att internet inte fungerar hela tiden är väl ändå liiite skönt, man kan då istället för att vara uppkopplad få vara avkopplad i en soffa med gott fika.

  • Det är verkligen helt ovärderligt, och vi är så otroligt tacksamma!
   Ta hand om dig <3
   Kram Anna

Comments are closed.