DBKD pure – en favorit

Heeeeej,

Det är torsdag och min sista arbetsdag denna veckan – pju!
Inte för att jag misstrivs på jobbet – bara för att det känns skönt.

Men imorgon blir det inte sovmorgon som jag brukar få på fredagar, eftersom
min man inte är hemma och kan ju därmed inte köra skatten till skolan.
Det går liksom inte direkt nån buss i rimlig tid för henne, så det är liksom inget alternativ. 
Dessutom känns det bättre att lämna henne själv.

***

Jag har ju lite en ambition att “sy ihop” inredningen mer här hemma.
Skapa ett mer enhetligt intryck och inte spreta med en massa olika saker.
En sådan sak är krukor.

Därför byter jag ut några i taget.
Säljer av en del andra saker och sen satsar jag på de som jag trivs med
och tycker riktigt mycket om. 
DBKD Pure är ju en av mina favoriter ♣

Så nu är de två rosa Broste krukorna utbytta till vita DBKD Pure White.
Tycker det blev mer enhetligt så.

Hur tänker ni kring krukor?
Gillar ni många olika varianter eller mer samma överallt?

Nu håller jag hela tummen för att detta blir en riktigt bra torsdag,
och att det vänder åt rätt håll!

♥ Varm kram Anna ♥

6 thoughts on “DBKD pure – en favorit

 1. Fina! Själv har jag bara vita krukor, men de kan vara olika modeller. För mig är inte krukan det viktiga utan det som är i, så därför vill jag ha lite diskreta krukor som inte sticker ut i någon färg eller så.
  Kram Helén

  • Jag vill nog ha lite av båda. Ibland att krukan tar för sig mer än växten och i andra fall tvärtom 🙂
   Hi hi, ja det får du prova (Facetime alltså;-)) för det är hiiiimla bra 🙂
   Kram Anna

 2. Snyggt med de vita och japp jag är nog mer åt det enhetliga. När jag pysslar numera med mina fönster tänker jag alltid på vad de spanska kollegorna till Mr C sa när de var här och hälsade på för ett tag sedan. De var så fascinerade över att vi har så mycket i våra fönster, som lampor?? Ska man ha det? Är det inte meningen att ni ska släppa in ljuset…. inte dölja det med en massa??? Intressant hur faktiskt samtliga i gänget reagerade på detta och hur andra ser på vårt inredningstänk. Väcker tankar hos en själv måste jag säga… Ha en fantastisk dag och njuuuut av din ledighet. Hoppas solen skiner på dig och att du tar hand om dig. Stora varma kramen. Tina

  • Intressant onekligen! Fast å andra sidan har vi ju rätt mörkt minst halva året… Å då behöver vi massor av lampor 🙂
   Haft en såååå skön dag, välbehövligt!
   Imorgon blir vi bara hemma och på kvällen kommer äntligen maken hem igen!!! <3
   Ha en vacker helg!
   Många kramar Anna

 3. Cissi

  Vilka fina krukor! Vad heter den modellen du har? Här hemma är det ett enda sammelsurium av blandade krukor, fast alla är vita i alla fall 🙂 Var köper du dem, finns det någon återförsäljare i Kalmar, eller skickar du efter dem?
  Kram Cissi

  • Hej Cissi 🙂
   Ja, visst är de fina 🙂 På Butik Inreda säljer de en del av DBKD:s modeller, men inte just den här modellen och storleken iaf.
   Så just de här har jag klickat hem härifrån: http://interiorforyou.se/
   Hoppas du haft en fin helg!
   Kram Anna

Comments are closed.