Bara en lampskärm

Heeeej,

Ibland önskar man sig bara lite materiell förnyelse…
Men jag har VERKLIGEN blivit mycket mer restriktiv med den nu.
Just för att jag håller på och rensar ut och sorterar bort
sådant som vi inte behöver eller använder mer.

För hur det än är så ger det en lättnadskänsla när en sak faktiskt
lämnar hemmet.
När de där kassarna lämnas in till Röda Korset och förhoppningsvis
kommer till glädje för någon annan.

Jag har förståelse för att alla inte känner samma lättnad av 
att rensa ut som jag.
Det är ju inte alla som har behov utav det.
Men för mig är även det en del av att bli mitt bästa jag, som jag skrev om igår kväll.

Idag har vi haft en jätteintressant dag på jobbet som handlat om kommunikation.
Så nu ikväll är min hjärna lite urladdad…
Så allt är avstängt här hemma, det enda ljud som hörs är vinden från de öppna altandörrarna.

~ Har ni haft en bra vecka? ~

♥ Kraaaaam Anna ♥

Lampfot här (Adlink) – Lampskärm PR Home – Kruka Maxi –  Kudde här (Adlink)

2 thoughts on “Bara en lampskärm

 1. Älskade Anna, jag får en känsla av att du försöker uppnå något som blir en omöjlighet eftersom det redan är uppnått. Jag har extremt svårt att tro att du skulle kunna ställa mer, fler eller högre krav på dig själv. Du känns så enormt omtänksam, så inkännande, så genuin och så otroligt naturligt, sund och balanserad. Det är helt uppenbart att du inte ser dig själv som jag tror att alla i din omgivning uppfattar dig. Och det där Anna, det där gör ont i mitt hjärta. Jag sliter dagligen med att få mina medarbetare och mina 260 elever att inse sin egen förträfflighet – att få dem att våga se hela sin känslopalett, att få dem att älska sig själva för den de är och inte vad de presterar. Att få dem att uppskatta sina styrkor och framgånger men också att förlåta sina tillkortakommanden. Ingen har någonsin sagt att vi måste vara perfekta. Perfekta människor är hemskt jobbigt att vara nära. Alla vill vara med människor som är varma, kärleksfulla, ombrysamma och lite leasure. Den enda sida jag tror du behöver odla är den lite mer leasure….allt annat verkar du vara personifierad. Ta ett djupt andetag från långt ner i magen och inse för guds skull raring att du är en fantastisk form av dig själv. Du behöver inte ständigt sätta upp förbättringsområden – om de inte innefattar: tänk mer på dig själv, ligg mer på soffan, unna dig mer egentid, ät och drick det du gillar.

  BTW, sonen signade kontraktet på lägenheten i Funkabo idag. Jippie!
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2017/05/04/dra-pa-trissor/

  • Bästa finaste Mia <3
   Innerligt TACK för dina ord, som som alltid gör sådan skillnad.
   Perfekt kommer jag aldrig att bli 😉
   Det handlar faktiskt precis om den inre känslan. Att komma till ro och känna ett inre lugn.
   Ta livet lite enklare och mer leasure som du skriver.
   Helt enkelt må bättre på insidan, då speglar det sig även i mina ögon och min utstrålning.
   Det är mitt bättre jag.
   Just nu sitter jag och eftersvettas efter en riktigt motvindig löprunda.
   Men jag känner mig så nöjd och det är mer den känslan jag vill ha, ett inre välbefinnande.

   Yaaaay, va roligt!!!
   Hoppas innerligen att vi kan ses på riktigt famöver.
   Varm kram Anna

Comments are closed.