När man inte riktigt har kontroll över situationen


 
God morgon!
Här står jag med min skatt vid en busshållsplats.
Skolan har börjat och det känns en aningens kaotiskt inom mig…
Trött som ett troll efter en jättemysig tjejkväll igår, så det är självförvållat. Kom i säng vid tolv och har knappt kunna sova inatt.
Känner mig som om jag vore bakis…
Men det blir man inte av vatten, utan det är sömnbrist…
Sen hände det som inte får hända när man bor som vi gör (än).
Bilen startade inte.
Batteriet var antagligen helt urladdat 😪
Mannen åkte straxt efter sex, så han var redan nästan 10 mil bort…
Det blev lite för mycket för Annapanna…
Då känner jag mig som ett litet barn och tårarna kommer …
Ja, ibland är helt enkelt ens barn lite klokare än en själv.
Och såklart min kollega Tessan, som räddar mig ur många situationer…
Så nu sitter vi iaf på en buss på väg in till stan.
Och vi ör jättesena så klart.
Ärligt hade jag helst av allt bara velat ta av mig jeans och kavaj och dragit täcket över huvudet.
Men det går ju verkligen inte.
Vad vore jag då för en mamma.
Så ja, den här tisdagen började ju onekligen som ett stort aprilskämt.
Nu kam det ju bara bli bättre.
Kraaaaam Anna

4 thoughts on “När man inte riktigt har kontroll över situationen

 1. Å nej va jobbigt!
  Och jag är precis som du, mina tårar börjar också tränga bakom ögonlocken när sånt händer.. Önskar man kunde bry sig lite mindre ibland, vara lite coolare liksom, men vissa saker triggar liksom det inre kaoset mer än annat.
  Hoppas du skakat av dig jobbiga känslorna och att din dag flyter på fint nu!

  Stor kram.

  • Som tur var vände dagen till det bättre… 🙂
   Helt galet vad för lite sömn och krånglande bilar kan ställa till det.
   Hoppas du får en fin kväll vännen!
   Kramar Anna

 2. Anneli

  Usch och nej för en sådan start på dagen och helst när man sovit dålig dessutom. Själv undviker jag sena kvällar/träffar med andra under veckorna för min hjärna ska alltid bearbeta det hela sen under natten så då får man betala för att man haft roligt… Min brorsdotter flyttade med sin familj till nytt hus/jobb osv för några månader sedan och hennes man tog en av bilarna för att åka på kurs 30 mil bort vilket resulterade i att när hon med sina små barn kom hem efter en lång dag på nya jobbet hungriga osv och skulle låsa upp garagedörren med den nyckel som fanns i bilen maken tog och den andra låg kvar inne i huset (man kan nämligen gå via garaget in i huset därav ingen annan husnyckel)De hade glömt att den fanns i bilen maken tog och där stod hon med hungriga barn och maken 30 mil bort och dessutom hade mobilen laddat ur… Men det löste sig så småningom med snäll granne som turligt nog hade samma laddarsladd så hon kunde få fram telefonnummer och så vidare…
  Men fy när sådant här händer… Hoppas nu du kommit på plats och kan pusta ut och att du får skjuts hem efter jobbet. Kram, kram till dig

  • Tack fina du <3
   Ja hu... var liksom lite slut när jag kom till jobbet, men sen har dagen flutit på fint ändå 🙂
   Jag brukar inte heller boka in saker i veckorna så jag blir så sen. Precis av den anledningen att jag inte heller kommer till ro och kan inte somna:(
   Men det känns så trist att ta bort saker ur sitt liv som berikar med.
   Men nu händer det inte särsilt ofta heller, typ aldrig så det gick ju ändå bra till slut.

   Men hu... 30 mil bort, det skojar man liksom inte om där och då. Då går pulsen upp rejält vill jag lova.
   Ha nu en fin kväll!
   Kraaaam Anna

Comments are closed.