Blue is my colour…

Blå hortensia…

…är de inte makalöst vackra så säg…?

Heeeeej,

Ville inte riktigt att helgen skulle ta slut…
Vi har haft en sååååå himla fin helg och verkligen frossat i mor & dottertid. 
Självklart har vi saknat mannen i vårt hus, missförstå mig inte nu.
Men ibland är det riktigt mysigt att bara ha sån tu-man-hand-tid med sitt barn.
Likväl som man behöver det med sin partner, behöver man det med sitt barn.
Men nu är han hemma igen och familjen är ju hel igen.

***

Tänk, nu har vi första veckan i april här. 
April är en månad som bjuder på en hel radda födelsedagar i familjen.
Och två av dem som slutar på en nolla!!
En älskad lillebror fyller 40 och en älskad paps fyller 70.
Galet!
(Ja, ok pappa fyller 1:a maj, men ändå ;-))

Först ut är iaf systerdottern min som fyller 15!!
Och vad ger man till en femtonåring frågar jag mig…?
Det lutar nog mer åt något man inte riktigt kan slå in…;)

Samma femtonåring ska även konfirmeras i maj. 
Inte helt otippat ställer jag mig samma fråga igen…
Vad ger man i konfirmationspresent…?

Denna femtonåring är inte mycket för smycken, så andra tips tas gärna emot 🙂

De härliga kuddarna från Boel & Jan fick komma fram ur skåpet i helgen…
Älskar verkligen de kuddarna! 🙂
Å så är de ju blå med ;))

Nu önskar jag Er en riktigt fin start på denna första Aprilvecka!

♥ Varm kram Anna ♥

10 thoughts on “Blue is my colour…

 1. Blå är min färg med! Så snyggt! Tokgillar också blå hortensior! jag tokgillar alla hortensior 😉
  Upplevelser brukar ju gå hem, om man inte vill ha smycken?
  Ha en fin ny vecka!
  Kram/Maria

 2. Så himla fräscht och fint du har det vännen. Själv orkar jag inte storstäda utan mamma kommer hit nästan varje vecka och hjälper mig. Men jag vill ha ordning och reda omkring mig så plockar det gör jag mest hela tiden…….. Mysigt med mor och dottertid det behöver man verkligen. Mitt hjärta värker för på onsdag står vi på flygplatsen och vinkar av Felix, vet inte hur varken jag eller Mr C ska klara detta…… hua nu börjar tårarna att trilla igen…. vet ju att han kommer fixa detta hur bra som helst, men mammahjärtat det värker….. Ha nu en fin dag och vännen ta hand om dig, glöm inte det…. Stora och många kramar Tina

  • Tack söta du <3
   Tog hjälp av dottern i lördags 🙂
   Jag kan förstå din känsla, för idag är jag ju tacksam att jag orkar och kan göra det själv...
   Ja, vi har haft en sååå mysig helg och bara varit och gjort mysiga saker. Är så tacksam för det <3
   Kan ju inte föreställa mig hur det ska kännas när hon kommer hem och sägr att hon ska flytta...
   Tänker på dig massor vännen och vill heslt krama dig på riktigt <3
   Varma kramar Anna

 3. Fint med det blåa. Tyvärr inga tips , alltid svårt med presenter….
  Tack för omtänksamma ord hos mig, mycket beror på att jag saknar barnen, ‘ven andra saker men mest är alla beslut runt stugan och hur den kommer se ut efter all renovering… Kram Suss

  • Ja, visst är det svårt med presenter.. för de har allt nu för tiden.
   Ha en fin em och kväll!
   Kram Anna

 4. Blått är flott, så är det.Absolut! Gillar det också väldigt mycket. Tror det är superviktigt med tillsammanstid i olika konstellationer – vi tränar oss ju nu för tillfället att vara 3 istället för 4. Det går faktiskt över förväntan. Man vill ju fostra sina kids till att bli trygga, harmoniska individer som lever sitt liv och jag tror absolut på det här med att låta dem pröva sina vingar, flyga hem och tanka trygghet och sedan ge sig iväg igen ut på äventyr. Ständigt i allt vidare cirklar, alltid hemvändande då och då för att tanka sig fulla. Jag vill inte sörja att mitt barn flyttar utan glädjas åt att han börjar leva sitt eget liv.

  Många tjatar ju om att det är viktigt att ge minnessaker, särskilt till konfirmation och student etc. Det där har jag verkligen aldrig gillat – vare sig att få eller att ge. Jag anser att personligt är bäst. Något som passar just denna donna då. En ursnygg väska kanske (minns sin moster med familj varje gång hon tar den med), eller en upplevelse hon gillar extra mycket (snacka om att skapa minnen). Eftersom jag vet att ni lever ganska nära varandra kanske ni ska dela upplevelsen – ta henne med på en happening, nära eller längre bort. Kanske spa eller storstadsweekend, kanske en härlig konsert eller heldag med många små guldstunder.
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2017/04/03/home-again/

  • Hej Mia!
   Det är så sant och klokt… men jag känner redan nu lite ångest över att min skatt ska flytta…
   Nej, det tänker jag inte tänka på nu.

   Ja, hu så svårt det är med presenter.. Å ärligt har ju barn och ungdomar det de behöver idag faktiskt.
   Får se vad det blir, lutar mer åt något åt upplevelsehållet 🙂
   Kraaaam Anna

 5. Hej heeeej smulis…
  Jag äääälskar blått….jag ääälskar hortensior…..jag äääälskar de där kuddarna….ahr dem ju jag med..;)……jag äääääääälskar dina städtips!!
  Nu ska jag just sova men blev sugen att tassa upp och städa….haha…
  Är det ett tecken på något sjukt eller på något bra?

  Jag skulle måla ikväll och gå en pw men jag gjorde ingetdera…man får strunta i det ibland…
  Men jag är såååå sugen på att börja måla gästrummet…
  Men först måste trappräcket bli färdigt…övar mig på en sak i taget…;)
  Kraaaaam Katarina

  • Hej raring <3
   Ha ha ha, det är ju roligt att jag har den effekten på dig;-)
   Tänker inte svara på om det är sjukt eller bra ha ha ha 🙂
   Å ibland behöver man göra precis ingenting.
   Precis vad jag känner för ikväll efter den här straten på dagen...
   Kramar Anna

Comments are closed.