Ibland behöver man liksom pausa från sig själv

Heeeeej,

~ Hoppas allt är fint med Er ~

Det är ändå så att jag saknar att skriva, fast jag tror att jag inte
har något att skriva om.

Egentligen tror jag mest det handlar om att jag har en föreställning om 
att jag alltid måste vara på topp och inte säga att något skaver…

Men så funkar ju inte livet riktigt.
Eller hur?

   

Jag har en sån där period igen där jag är så otroligt trött, att sitta i
möten på jobbet är som tortyr då jag får sparka på mig själv
för att inte tappa huvudet…
Jag glömmer saker, tappar bort saker och blir tokig på mig själv då
jag är van vid att ha GOD ordning och jag brukar verkligen inte 
tappa bort saker…

Men jag vet vad det beror på.
Det snurrar på en hel del just nu.

Så hittintills den här veckan har jag bara fått slå av på allt om kvällarna.
Den största utmaningen har varit att få till en middag på bordet, sen har jag
landat i mjukis i soffan med väääldigt tunga ögonlock.

Men idag är det veckans sista arbetsdag för mig och imorgon är det återhämtningsdag.
Det är väl också det att vissa perioder har jag en massa kontroller, och de suger lite energi.
Inget konstigt men bara att det blir mycket på en gång.

Så ibland skulle jag vilja ta lite paus från mig själv.
Känner mig besvärad av att inte riktigt känna igen mig själv. 
Av att inte känna mig riktigt 100%-ig.
Men det är nog så att det tar en hel del energi att lära känna sig själv helt och hållet och våga 
vara den personen fullt ut. 
Stå för att man inte är rustad för alla utmaningar som finns.
Sluta överbevisa saker för sig själv.
Lära sig att det duger.
Att det är OK.

♥ Kraaaaam Anna ♥

(Bilderna är från förra årets påskdukning)

18 thoughts on “Ibland behöver man liksom pausa från sig själv

 1. Hej finis,
  Du är en högpresterande person med höga krav på dig själv, stark, omtänksam och intelligent, och det är ofta de personerna som har större risk att bli utmattade. Vilket jag tror att du är. Mindlessness (inte fullnes) är en måste ibland, koppla av, kopplar, koppla ifrån. Göra ingenting helt enkelt.
  Vet att det är extra mycket nu för dig med kommande flytt och allt, säkert en del oroligheter i magen. Men vet du vad, det löser sig och det kommer bli suuuperbra!
  Tänk på dig själv nu, börja meditera, yoga eller något annat för välmåendet kanske?

  Åh vad jag hoppas du känner dig bättre snart, det är du värd!!

  Kramar i massor,
  Catta

  • Hej raring,
   klok som en bok <3
   Jag är ju lite under utredning just nu och det tar en del på krafterna.
   Den här veckan har med varit väldigt upp och ner och mycket känslor, en skatt som är lite ledsen och så...
   Jag glömmer sååå mycket och det gör mig så extremt ledsen.
   Och visst är det lite för mycket med allt just nu, och det är svårt att förklara fö de som inte riktigt förstår.
   Jag vet att det kommer bli bra, annars hade jag/vi aldrig utsatt oss för allt det här.
   Det finns ett mål som vi verkligen längtar efter...<3
   Tack söta du <3
   Ta hand om dig!
   Kramar Anna

 2. Hej vännen…
  Det viktigaste av allt är ju att ta hand om sig själv! Vill man pausa och vila, så gör man det! Man bloggar om vad man vill, när man vill, hur man vill, skriver det man själv vill och visar de bilder man själv vill. Känner man att man inte har inspiration, då är det så. Antingen skriver man om det, att man inte har något att skriva om.. 😉 Eller så låter man bli. Man gör det man känner passar en själv bäst. Lever man ändå inte på sin blogg, så behöver man ju faktiskt inte blogga varje dag “bara för att”. Kanske känns det bättre att låta det gå någon dag och man automatiskt kommer på vad man ska skriva om?
  Jag säger inte att det är så här i ditt fall, men jag upplever att flera som bloggar, gör inlägg varje dag för att det liksom förväntas, eller för att man måste vara med varje dag för at bli ihågkommen… det tycker jag känns lite sorgligt för då har ju bloggen blivit ett “måste”. Från att ha varit förmodligen ett nöje, man började med… Som sagt, jag säger inte att det är så med dig, och kanske har jag misstolkat din text… Men jag säger i alla fall till dig att du gör som du vill, som du känner med din blogg! Vill du ha den som en sorts dagbok och skriva ner dina tankar om hur livet är just nu… Gör det!!! Vill du kombinera “livets tankar” med inspirerande bilder från ert mysiga hem…. Gör det! Det är du som skriver din blogg och du gör det på ditt sätt. Det är det som gör att det är en personlig blogg… Och jag gillar den! =)
  Peppkramar och styrkekramar till dig! Och jag förstår att du har mycket att tänka på nu, även om jag inte känner till mer än det du skrivit om på bloggen 😉
  Kram/Maria

  • Hej fina Maria,
   Tack för din långa fina kommentar <3
   Hoppas att du mår lite bättre idag.

   Visst är det så, och jag vill verkligen inte att det ska kännas som att jag "spottar" ur mig inlägg för att jag måste.
   Det jag skriver måste kännas meningsfullt.
   Sen är det otroligt mycket u, och så klart skriver man ju ibland bara knappt hälften på sin blogg, för det andra är för privat.
   Ändå är jag ju väldigt personlig, men det är nog för att jag har lättare för att skriva än att säga vissa saker.
   Det värmer jättemycket att DU gillar min blogg, ja gillar ju verkligen din med!
   Så varm och kärleksfull <3
   Ta hand om dig!
   Kram Anna

 3. Monika

  Och jag saknar att läsa, tycker ju så mycket om din blogg fina människa. Inte menat som press, du bestämmer såklart. Alla är vi ofullkomliga på olika sätt. Det är intressant och lärorikt för mig att det någon tycker är jobbigt kan ge mig energi osv. Det finns tyvärr människor som tror de är fullkomliga, de har jag alltid haft svårt med.
  Hoppas den här helgen inte går så fort utan att du hinner få lite energi, lite kortare blir den ju p g a sommartid men då får vi ju mera energigivande ljus istället.
  Kram

  • Tack snälla monika, det värmer så väldigt mycket!
   Fullkomlig är jag verkligen långt ifrån, och just nu har jag tappat så mycket självförtroende med.
   Det blir skönt med långhelg 🙂
   Ta hand om dig!
   Kram Anna

 4. Hej Anna!
  Det går långt mellan kommentarerna men jag kollar ändå in lite då och då för att se hur du har det:-). Låter lite extra tufft just nu och det tror jag vi alla kan känna igen i perioder, när allt liksom tycks hopa sig och man vet varken in eller ut eller ens hur man ska orka med allt en enda sekund till.
  Jag håller tummarna att allt löser sig snart. Ta väl hand om dig och tillåt dig att vila och bara vara.
  Många kramar!

  • Hej bästa Tina!
   Hur är det med dig?
   Tänker en del på dig…
   Vi är många som har en del att ta itu med tror jag.
   Det löser sig, men det tar sin lilla tid. Den här veckan har varit lite mer upp-och-ned än vanligt…
   Ta hand om dig med!
   Kramar Anna

 5. Hej fina Anna!
  Tycker du ska fokusera på dej& ditt. Göra det som känns rätt för dej. Skriv när det passar dig. Gillar verkligen din blogg men ska ju känns bra för dig först& främst. Förstår du har mycket nu. Hoppas du kan vila dej lite nu imorgon& helgen.
  Ta hand om dej& sköt om dej.
  Varm kram Helene

 6. Hej smulis…
  Nu blir jag sådär orolig för dig igen…
  Kan du inte ta en rejäl paus och bara vara hemma några veckor?
  Det låter ju som du behöver dra i handbromsen lite till innan det rullat på för långt…
  Försök och släpp alla måsten och var tillfreds med att mjukisar i soffan är det enda rätta.
  Lättare sagt än gjort jag veeeet….
  Önskar så att vi bodde nära nära…. då skulle jag minsann göra storkok och komma över med så ni hade mat på bordet o du kunde lalla i mjukis hela kvällen…

  Själv har jag just kommit hem från vår allra första middag hos Kajsa…
  Hur konstigt var inte det tror du? Jiiiises…men ååå så gott det var och ååå va mysigt dom har…. är verkligen jättestolt över henne.
  Ta en lång sovmorgon i morgon nu och hoppas solen lyser på dig!
  Kraaaaaam Katarina

  • Hej hjärtat <3
   Kan lova att det är många måsten som jag släppt taget om, det har bara hänt lite mycket en period nu...
   Önskar innerligt med att du vore nära nära <3
   Himmel liksom... middag hos dottern i deras första gemensamma bostad, så stort!
   Många kramar

 7. Jag gillar att du är personlig. Och jag gillar att man får lite av varje här inne. Många kloka människor har redan skrivit här att man ska blogga för att det fyller på, inte dränerar. De som kikar in här ofta kommer att fortsätta göra det, oavsett om du skriver varje dag eller en gång i veckan. Oavsett om du är ytlig eller personlig. Det är din livsvärld som vi gillar att dela med dig. Själv bloggar jag enbart av egoistiska skäl. Jag gillar att skriva av mig och om folk läser och gillar det de läser så blir jag superglad. Härliga kommentarer kan verkligen förgylla min dag, uteblivna diton rycker jag mest på axlarna åt. Själv har jag filosofin att om någon kikar in hos mig och lämnar avtryck så gör jag detsamma hos dem. Inte för att jag är nogräknad, men när man har tagit sig tid att skriva hos somliga och man aldrig får någon respons tillbaka, då tröttnar jag. Kan tycka det är urdåliga att aldrig uppskatta en kommentar exempelvis – man kan ju åtminstone svara på det någon skrivit till en. Det är vanlig hyfs tycker jag.
  Hoppas du får en superskön fredag och att du gör INGENTING för att vara duktig eller passa på. Sov, njut av frisk luft, ta hand om dig. Stor kram
  http://happyvardag.se/2017/03/22/snabbtochlatt/

  • Tack Mia, det blir ju verkligen som en ventil för mig den här bloggen…
   Å på sistone känner jag att jag själv varit dålig på att skriva ho andra, då jag inte vetat vad jag skulle skriva tillbaka…
   Hoppas din helg blir riktigt riktigt fin <3
   Många kramar

 8. Hej igen Anna. Har tänkt på dej inatt. Har haft en dålig sovnatt här, har det ibland. Du borde kanske bli sjukskriven helt ett tag så du hann vila upp riktigt& komma ikapp dej själv nu. Är ju mycket nu för er liksom. Hoppas du förstår hur jag menar.
  Ha det gott& var rädd om dej.
  Kramisar Helene.

  • Hej Helene,
   Men söta du, hoppas verkligen du får sova ordentligt… vet hur knäckande det är när man inte får sova ordentligt…
   Jag ska snart till Stockholm och vi ska diskutera igenom hela min situation då. Men jo, det är mycket som snurrar nu..
   Varma kramar och stort tack för din omtanke <3

 9. Ååå, alltid fina dukningar! 🙂

  Jag förstår vad du menar. Jag hoppas du får en toppen helg. Kram JAnnice

Comments are closed.