Utflyktslördag

Heeej vänner ♥

Idag ska vi göra en liten utflykt.
I lite mer stilla tempo och inte så mycket folk 🙂
Hjärnan kan lätt bli lite overload när man inte är van vid storstadens sus och dus.
Så frisk luft och ännu mer syskonmys och svägerskan så klart 🙂

Vad pysslar ni med idag?

Hoppas ni får en fin lördag på alla sätt!

♥ Varm kram Anna ♥

4 thoughts on “Utflyktslördag

 1. Morrn morrn!
  Så du gör storstan ? Mysigt! Särskilt med syskonhäng kan jag tänka mig. Så bra att du ska få vara med i en studie, tror jag kan vara väldigt skönt, för att förstå att den där tröttheten inte är så konstig med tanke på vad du gått igenom. Herregud alltså.. ❤
  Min granne har haft en elakartad hjärntumör och hon lider fortfarande av sviter efter all strålning osv av hjärnan, kan inte jobba fullt osv. Ofta får hon ställa in roligheter för att hon inte får ihop det innan hon kommer iväg och på nåt sätt bränner ut sig redan vid fixet hemma, med att göra sig iordning och så. Hon klarar heller inte sorl och vimmel på stan, restaurangen tillställningar osv mer än nån gång sällan. Måste vara fruktansvärt jobbigt, men man förstår ju att det inte är så konstigt med tanke på vilka fruktansvärda behandlingar cancer ofta innebär.
  Med det sagt så menar jag att du får nog inte ha för höga krav på att du ska orka/klara vissa saker. :
  Tänk på att du är ung och ska leva läääänge till och då ska du hålla för det. Lyssna lyssna lyssna på dig själv! Och jämför inte med andra för mycket ??

  Igår hade vi släktkalas för lillan som blir 5 på tisdag och idag ska hon ha sitt barnkalas på Bushuset av alla äckliga ställen (haha?).
  Puss o kram o ha en go söndag!
  Catta

Comments are closed.