Om att vilja skriva om så mycket…

…ibland skulle jag bara vilja skriva rakt upp och ner om det mesta.
Men ni vet, även om jag är rätt öppen, så är det kanske bara halva sanningen.

Just nu känner jag en enorm sorg att jag inte kan vara ledig med min dotter.
Tidigare har jag kunnat vara ledig många lov och vara hemma mycket med henne.
Men nu har jag inte sådana dagar kvar och det är inte lika självklart att bara kunna vara ledig.
Å jag vet att det finns massor av mammor och pappor som inte kan vara lediga med sina barn nu.
Men det hjälper inte mig i mina känslor.

Så jag bubblar ut lite och blottar lite känslor igen.
När man liksom är så där lite gråtmild och sorgsen.
Samtidigt som jag skäms.
Det finns de som brottas med B E T Y D L I G T större problem än så här.

Sorry, men det är lite rörigt just nu.
Saker som jag inte riktigt kan skriva om än.
Och då blir det lite berg- och dalbana.
Ena dagen G L A D och nästa ganska ledsen.

Ville bara säga det.
Och önska en fin kväll!

Kram Anna

8 thoughts on “Om att vilja skriva om så mycket…

 1. Ja, de där ups and downs ger en ibland lite skakigare tillvaro än annars. Det är en svår mellanperiod du är inne i med dottern. Inte liten, inte stor – och så ett försök att hitta balansen i det där. Inte nog med att kidsen i den åldern själva försöker hitta balansen, så brottas man själv.

  Själv är jag sportlovsledig. På pappret. Men jag jobbar ju en hel del hemifrån och sen har jag lilla mor och far och vips så blev det inte sådär magiskt med tid över ändå. Tänker att jag gör det det jag gör och målet är att varje dag göra något som Gabbe uppskattar. Idag blev det en snabbtur till stan och så lite käk på hans favvoställe – Kebabhouse. Imorgon blir det hemmadag och en kompis här. Själv väntar jag en vinleverans från Italien.
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2017/02/20/man-trodde-man-var-klar-med-tandtrasslet/

  • Ja, inte lätt att riktigt vänja sig vid en ny fas i livet liksom..
   Å även om saker faller på plats så dröjer det tills ron infinner sig på något vis…
   Hoppas du kan njuta något av lite ledighet iaf.
   Kraaaam Anna

 2. Skönt att få skriva av sig. Här är det precis samma sak. Ena dagen full av energi och lust. Nästa dag sitter jag och gråter för allt möjligt. Men som du skriver det finns ju betydligt värre saker men det hjälper inte. Styrkekram…Pia

 3. Sylvia

  Känner så väl igen mig i din situation. Viljan finns men orken räcker inte till allt. Vi bodde precis som ni en bra bit från jobbet i ett hus som vi ständigt renoverade och däremellan sparade pengar. Heltidsjobb och familj med en hälsa som svackade. Vi tog till slut det stora steget och sålde vårt hus, flyttade närmre jobbet till ett boende som var inflyttningsklart. Ett väldigt SVÅRT beslut, men så här några år senare så var det det bästa vi kunde ha gjort. Säger inte att det vore en lösning för er, men ibland önskade jag att någon hade sagt det till oss för det är så svårt att se sina möjligheter ibland.
  Hoppas du får känna dig piggare snart.
  Styrkekram
  Sylvia

Comments are closed.