Om att lära sig om sig själv & långsiktiga mål…

Heeeej och yaaaay friday!!!

Just nu fixas ju tweeniens rum till här hemma.
Det är slitet och behöver en uppfräschning.
Här har maken rivit ner det som satt över paneltaket och det är nu under målning.
Golvet ska slipas och vitoljas, väggarna blir mellangrå så snickerierna blir mer
framträdande än om vi valt vita väggar.

***

Igår hade jag sällskap i köket. 
Stumpefian och hennes kusin hjälpte till att göra hemmagjorda pizzor.
Fast med lite fusk då vi köpte färdig pizzadeg 😉
Men gott blev det ändå 🙂

Sen framåt kvällningen kurade vi ihop oss i soffan och tittade på Mandelmanns.
Sååå himla mysigt program!!

~ Tittar ni på Mandelmanns? ~

Men en sak är jag väldigt säker på.
Det är inte alls ett liv för mig.
Sååå hårt jobb hela tiden.
Imponerande på alla vis, men jag är då rakt inte skapt för att orka leva så.
Nä, jag vill allt ha det lite bekvämare känner jag.
Men jag skulle MER än gärna köpa deras naturliga produkter 🙂

Även det här doftljuset vann jag hos Angelicas Värld i hennes julkalender. 
Jag valde just New York då vi har det som ett långsiktigt mål.
2020 när skatten blir 15 tänker vi åka dit så vi sparar en slant varje månad.

~Har ni några långsiktiga mål? ~

Nu hoppas jag att ni får en riktigt vacker fredag!

♥ Varma kramar Anna ♥

 

7 thoughts on “Om att lära sig om sig själv & långsiktiga mål…

 1. Hej smulis..
  Oj så fint det där kommer att bli!
  Å nu snart snart kommer du ordna upp det i hjärnkontoret…det är bra det vännen…
  men förlåt mig för jag fnissar lite….STACKARS M!!!!
  Å dig med för jag kan tänka mig att du bröt i hop när du hittade den…
  Min M anklagade alltid mig förr för att ha städat bort hans saker… i 9 fall av 10 var det han själv som lagt saker lite här och där så han har slutat med det nu och insett att han är en smula tankspridd då han grejjar…

  Man får ha perioder av lite melankoli vet du… allt kommer ju bli bra snart!
  stor kram nu älsklingsvännen…
  Har svarat på ditt mail..;)
  kraaaam

 2. Fint med långsiktiga mål, även om jag är mer luststyrd är målstyrd. New York blir en hit för er, så underbar stad. Just love it.
  Kram
  Maria

 3. Har faktiskt missat det programmet även om jag hade tänkt se den denna vecka, men icke. Jag sparar för att kunna åka till USA med yngsta dottern och hälsa på hennes värdfamilj som hon hade under sitt utbytesår. Ha en fin fredag. Kram Annika

 4. Hallå! Jag har inte sett det programmet. Här är vi lost på Gossip girl maken och jag, Ja även olivia också hon har sett alla säsonger flera ggr. Det utspelar sig ju i New York så det är mycket därför vi kollar. Jag var ju inte så imponerad av New york, men tror det berodde på vädret (svinkallt) Så vi skall dit igen. Har dock inte bestämt när. Hoppas bara herr president hittar på en massa konstigheter. Att han orkar renovera jämt maken din, han verkar vara en duracellkanin.
  Kram Helena

Comments are closed.