Om att få göra ett test

Heeej där!

Fredag här i Stockholm med 🙂
Lillebror och hans sambo är på jobbet och systern min och jag har just ätit frukost.
Det var skönt med lite sovmorgon.

På Karolinska möttes vi av en kram med min hematolog.
Det är fint.
Vid vårt samtal kom vi fram till att jag ska få göra ett test.

Det är en relativt ny studie som de satt igång med här på Karolinska.
Det handlar om dessa enorma trötthets- och koncentrationsproblem.
Och det finns en koppling med dessa problem efter cancer (inte för alla och inte alla cancerformer)
Just den här studien riktar sig mot oss som genomgått stamcellstransplantation.
Så igår fick jag fylla i en enkät och sen ska jag åka upp igen om nån månad och göra själa testet.

Faktiskt så känner jag mig ganska lättad.
För i flera år har jag ju kännt mig “onormal”.
Varför orkar jag inte som innan?
Varför orkar jag inte som mina jämnåriga kollegor?
Ibland tappar jag liksom totalt koncentrationen och får börja om från början igen.
Ibland har jag nickat till stående vid skrivbordet på jobbet.
Lite beyond vanligt “trötthet” om ni förstår.
Så jag har ju kämpat och kämpat i flera år för att vara “normal”.
Men nu kanske det finns ett svar och därmed lösningar på vad jag kan göra för att
underlätta livet helt enkelt.

Så ett test ska jag göra alltså.

Efter sjukhusbesöket var vi vrååålhungriga söstra mi och jag.
Vi styrde bilen mot Täby Centrum och där hittade vi Restaurangen Vapiano och beställde varsin svamprisotto.
Mums!

Sen kollade vi runt lite innan vi åkte hem till lillebror som väntade på oss.
Då åkte vi in till stan för att lyssna på AddSimplicityJannice som föreläste i Merzedes-Benz pop-up store på NK.

Syskontrion var samlad och lillebror var ensam man i publiken 🙂
Men jag tror han uppskattade förläsningen med.

Jannice var lika strålande vacker som alltid och lika varm och inspirerande!

(Jag har lyckats glömma sladden till kameran och datorn så 
det blir några mobilbilder…)

Ha en riktigt fin fredag!
Nu ska vi göra oss redo för att åka in till city.
First stop Svenskt Tenn 🙂

~Vad har ni för planer för helgen? ~

♥ Varm kram Anna ♥

4 thoughts on “Om att få göra ett test

  1. Känner så väl igen mig i det du skriver om koncentrationssvårigheter och den här helt otroliga tröttheten, en trötthet jag inte på något sätt kan sova bort. Den här orkeslösheten tär på mig och så blir jag ledsen när vi till exempel är i stora sällskap och jag tappar tråden fullständigt, det blir för mycket surr och saker att ta in på en gång så till slut snurrar det bara i huvudet och jag bara nickar till svar och känner mig allmänt dum, usch vad jag avskyr den känslan. Blir såklart väldans nyfiken på testet du ska göra hoppas vi får vara med på ett litet hörn av det….
    Så fina ni är syskonen och vilken inspirerande kväll och du vännen jag blir inte alls avis på att du ska shoppa loss i Stockholm, Svenskt Tenn inte alls min favvobutik, blink, blink. Mys nu och ha det riktigt härligt, shoppa loss och njuuuuut det är du såååå värd. Stora varma kramen från mig. Tina

  2. Vad bra att du får göra ett sånt test, måste vara jättejobbigt att känna sådär även om jag tror att alla har förstående för att det blir så. Så fin syskontrio, mysigt att få vara i storstaden med de. Kram Suss

  3. Det låter ju väldans bra att du skall få testa om det är det din trötthet beror på. Man vill ju alltid ha en orsak till allt. Vad mysigt att ni träffades alla tre och fick lyssna på Jannice. Och vad mysigt att få gå lite på stan och Svenskt Tenn. Ha det så mysigt. Kram Helena

Comments are closed.