Gåtfull…

Heeeeej,

Torsdag och hangin in there…
Förlåt att stämningen här inne inte alltid är på topp, men 
det är lite upp-och-ned-vända-världen just nu…

Började med att anklaga min man för att min bilnyckel var borta…
Å så satt den i bilen… Jag som alltid låser och hänger in den i skåpet.
Men den stod iaf i ett låst garage…

Ja, så klart har jag skickat F Ö R L Å T till stackars maken ♥
Usch känner mig verkligen usel 🙁

Det är mycket som händer och snart kan jag ge en vettig förklaring.
Det finns iaf en ände på det liksom.
Å jag ber verkligen om ursäkt för gåtfulla texter och melankoli…
Jag vet att det kommer vända, men det är lite kvar innan dess.

Men just nu idag hade jag helst stannat hemma och gråtit av mig, sen torkat tårarna 
och kramat min sockerskatt riktigt hårt.
Hon som är hos sina kusiner och moster som är ledig.
Imorgon kväll ska vi iaf allihop på Pinchos som grande finale på Sportlovet.
Tillsammanstid med de som äger varsin bit i mitt hjärta ♥

Att finnas för varandra är ju det finaste som finns ♥

♥ Kraaam Anna ♥

9 thoughts on “Gåtfull…

 1. Åh, kära du… Livet är ju inte alltid på topp! Och väljer man att ha sin blogg kanske främst för sig själv, som jag vet att många av oss har, ja då blir det ibland lite “gåtfulla” texter, lite melankoli, lite hemligheter och sånt som man går och grunnar på… Den som störs av det, den hoppar genast vidare till en annan blogg i listan 😉 Eller hur! =) Skönt att du ser en ände på dina grubblerier i alla fall! 🙂 Och du… jag tror inte alls att du behöver känna dig usel som anklagade den oskyldige maken för det där med nyckeln! Han vet förmodligen att du är i obalans och förstår att det är lätt hänt att inte hjärnan jobbar som den ska 😉 Han har nog redan glömt det! Ja, att finnas för varandra är det finaste som finns! Det ska vi vara rädda om.
  Ha en fin torsdag och njut av sportlovsfinalen imorgon!
  Kram/Maria

  • Det är ju liksom inte det… Hoppas du haft en riktigt fin torsdag och att avslutningen på den blir den bästa <3
   Kramar Anna

 2. Här inne behöver du aldrig be om förlåt raring. Det här är din “spot” och här delar man precis just det som känns angeläget just här och nu. Vi som hänger här gillar dig och din livsvärld, oavsett vilken känsla du förmedlar. That´s what friends are for you know…..

  Det kommer att bli bra. Stäng av “tänk” och “analysera” och aktivera “ha tålamod med mig själv”. Där på andra sidan kommer du att uppleva allt så annorlunda. Jag looovar.

  Varmaste kramen om. Kanske springer vi på varandra imon då i Kalmar.
  Take good care raring!

  http://happyvardag.se/2017/02/23/ingen-frystjej-har-inte/

  • Wisdom, as always my dear <3
   Ja, tänk om va 🙂 Annars ser jag på riktigt fram emot den där gången då vi ses på riktigt och inte bara säger det 🙂
   Patience... Jag lyssnar...
   Varma kramar <3
   Anna

 3. Helene

  Hej!
  Din blogg där du skriver det som är du om du förstår hur jag menar och det behöver du inte be om ursäkt för& vi gillar dig oavsett hur det är. Hoppas det snart vänder. Tänker på dej.
  Varm kram Helene

Comments are closed.