En sann inspiratör tog hem priset

 

Heeeej där!

Igår tillkännagavs vem som tog hem priset som Årets Inredningsbloggare 2017.
Det blev min stora favorit Jannice Wistrand med bloggen Add Simplicity!!!!!
Henne har jag lyssnat på ett antal gånger.
Varje gång med mycket värme och massor av inspiration.
Man inspireras att verkligen tänka efter, att göra sitt hem till just ett hem.
Ett hem som håller över tid och inte bara under en trend.

Ja, hon inspirerar mig att verkligen tänka mer än en gång.
Satsa på det jag/vi vill ha.

 

Personligen har jag något av en dipp nu…
Det händer inte mycket här hemma.
För det finns helt enkelt ingen energi till det.

Jag vet liksom inte vad jag ska ta itu med, eller vad jag vill ta itu med.
Jag vill gärna gå igenom vrå för vrå och göra oss av med det som bara ligger och tar energi.
Saker som vi inte behöver och inte har använt sedan vi flyttade hit.
Så kanske kommer fokus ligga en del där under våren.
Att förenkla vårt liv något.

Men jag vill ju inspirera och komma med idéer!

Snälla hjälp mig!!!
Vad vill ni läsa om?
Vad vill ni inte läsa om?
Vad är bra och vad är mindre bra?
(gillar inte ordet dåligt)
Vad kan jag göra annorlunda..?
Vad kan jag bli bättre på?

Vad är det som gör att du vill läsa min blogg?

Hoppas du har tid att ge mig lite input och feedback.
Jag skulle verkligen behöva det just nu.

Stort stort tack på förhand!

♥ Varm kram Anna ♥

 

18 thoughts on “En sann inspiratör tog hem priset

 1. Jag läser din blogg därför att den känns äkta och ärlig. Tycker att du har det fint och bjuder på härlig inspiration och ibland på saker som är svåra och jobbiga så som livet är ibland. Före och efterbilder är alltid kul lite recept eller dukningar är också mysigt att läsa om. Fortsätt som vanligt bara tycker jag. Snart är det vår och då kan det kanske bli lite trädgård? Kraaam Pia

  • Hej Pia!
   Tack snälla för din input 🙂
   Ja, bloggen blir ju lite som en ventil ibland och då är det skönt att skriva av sig lite.
   He he, vi ska se om jag kan få till något om trädgård, det är liksom inte min starkaste sida;-)
   Men lite krukor kan jag ju plantera i iaf 🙂
   Ha en riktigt fin tisdag!
   Kram Anna

 2. Lena H

  Jag tycker din blogg är fantastisk som den är, så roligt att du bjuder på många fina inspirerande bilder i ert fina hem! Du får gärna dela med dig av bak och mat recept med jämna mellanrum, det är också roligt, precis som mode, inredning, m.m. Ha en fin kväll 🙂

  • Men tack snälla!
   Har ätit så gott knäcke ikväll, hoppas kunna dela med mig av det receptet framöver 🙂
   Kram Anna

 3. Anne-Mari Gabrielsen

  Bloggen er så bra som den er , det er derfor jeg leser den. Ekte og ærlig, morsom og alvorlig.
  Akkurat sånn som livet er.
  Ha en fin tirsdagskveld!
  Vh.Anne-Mari

 4. Hej gumman!
  Ring mig i morgon om du får tid… jag är hemma i morgon med..:(

  Jag tror det är bra att ha perioder då man inte gör så mycket hemma…liksom bara landar, laddar och trivs som det är…man måste ju inte ändra HEEELA tiden…;)

  Jag läser ju din blogg för att jag älskar både den och dig…
  Tycker du har en bra blandning men vet praxis hur du känner eftersom jag just känt likadant… VAD ska man skriva om….det känns som man bara stampar på med samma samma…..fast livet är ju lite samma samma och det är ju det som är så skönt att läsa om.
  Jag tycker du ska ge mer städtips…jag blir ALLTID inspirerad att städa och rensa när du skriver om sånt… Dina bästa hussmorstips tex….
  I vilken ordning ska man städa för att vara effektiv och HUR hinner du hålla huset så kliniskt rent? För inte skurar du ur alla lådor och torkar varendaste list varje vecka?
  Har du något schema/system för vad du tar varje vecka, varannan, en gång i månaden osv….. JAG ÄLSKAR DINA STÄDTIPS…sa jag det?
  Annars ska du inte ändra nåt…du har en perfekt blandning av allt
  Kraaaaam vännen

 5. Agnetha

  Bloggen är bra som den är, det är ju därför vi är inne hos dig och läser 🙂 men håller med Katarina om att lite städtips vore kul. Sen är det alltid roligt med recept på både mat, bröd och något gott till fika eller dessert. Sen att du inte orkar fixa hemma just nu. Ska man ändra hela tiden ? Har man fått till det så man trivs kan det väl få vara så….och så kan man njuta av det och lägga sin tid på annat. Ibland tror jag vi ändrar bara för att ändra. Man måste tillåta sig att vara nöjd, men det är svårt idag tror jag. Hur som helst Anna du har en toppen blogg och man mår bra av att få titta in till dig. Kram!

  • Tack snälla Agnetha för din feedback, det värmer verkligen att höra att du gillar min blogg.
   Ska försöka dela med mig av lite städtips framöver, då vi kommer köra en rejäl rensning hemma framöver och lite tips kring det.
   Sen är jag inte mycket för att baka är jag rädd, men lovar dela med mig när andan faller på 🙂
   Nej, man måste verkligen inte ändra hela tiden. Tror de flesta är lite mätta på det.
   Har verkligen börjat tänka till kring inköp till hemmet, vad som jag verkligen vill ha över tid eller bara för att..
   Har tröttnat på att tröttna kan man säga. Vill känna mig tillfreds med det vi har och inte slit och släng liksom.
   Tack för att du tog dig tid att skriva dina tankar.
   Kram Anna

 6. Louise

  Hej Anna! =)
  Jag läser din blogg för att få inspiration, du har ett så fint hem och vackra saker =)
  Att få följa dig och din familj i med och motgångar är också fint, då du vågar visa att det händer saker i livet som inte alltid är så bra. Du är en förebild!

  Jag tycker också om att få inspiration och idéer om mat och recept, så det vore uppskattat om du har bra recept som du vill dela med dig av =)

  Tack för en jättefin blogg!
  Ha en härlig helg med dina kära! Kram

  • Verkligen TACK <3
   Många gånger visar vi ju bara upp det som är glatt och roligt, men ibland har vi ju dalar med.
   För egen del hjälper det att ta del av andras berättelser och erfarenheter.
   Tack för att du läser!
   Ha en fin helg!
   Kram Anna

 7. Eva Rydin

  För mig känns du som en sann och varm och ärlig människa. Läser både din och Katarinas (Sallys hus) blogg. Tycker om båda väldigt mycket. Det behöver inte vara så avancerat vad man skriver om, tycker du skriver bra. Du både inspirerar mig med heminredning, och bjuder på dig själv. Som du säger alla har vi vårt “kors” att bära. Man har också lite svackor i livet, nu och då, men det är så det är att leva. Fortsätt som du gör. Jag brukar inte kommentera ofta, men ville göra det nu…
  Stor varm kram till dig från Tummelisa

  • Tack snälla Eva.
   Jag blir väldigt rörd av dina ord, tack för att du tog dig tid att skriva några rader.
   Stor kram Anna

Comments are closed.