Efter en kväll med tjejerna

Heeeeeej,

Ni vet ibland är det så lätt att låta bli för “att man inte orkar”.
Skicka ett meddelande om att man inte kommer för att
halsen gör ont eller så.

För när man åker den där berg- och dalbanan med både
skräck och skratt, är det lätt att känna sig skitslut.

När jobbet suger all kraft man har och det liksom inte är nån
hejd på det.
Då har jag svårt att sortera och prioritera.
Till slut måste man ju ändå gå hem.
Och då känns det fint att köttfärssåsen puttrar på spisen.

Och då kan det vara lite hälsosamt att gå iväg på den där pysselkvällen.
Igår hade vi alla en del på våra hjärtan, så det blev inte så 
mycket pysslat.

Men vi kände nog alla att det var skönt att pysa ut lite.
Som sagt, alla har vi våra ryggsäckar.

Och vi kan stötta och peppa varandra.

Vi sa även att det känns så gott att vi kan det och att vi har varann.
Killar och män i allmänhet (jag drar INTE alla över en kam nu)
har ju inte direkt de ventilerna som vi tjejer har.
Jag vet inte om de inte har samma behov, men jag tror allt
att det är lite hälsosamt att prata om känslor och livets
ups and downs med andra ibland.
Det ger en liksom lite perspektiv.

Och vissa saker känns kanske inte så gräsliga längre.
Livet hörrni.

Jag är glad att jag tog mig iväg igår kväll.

Det blev en fin kväll med tjejerna.

Berätta gärna om hur era helgplaner ser ut.
Tycker alltid det är kul att höra om det. 

Torsdag och vi har mötesdag hela dagen.
Det ska gå det med 😉

♥ Riktigt varm kram Anna ♥

Bilderna är från förra året den här tiden.
Pärlhyacinter och hortensior i blått, det är dax för dem nu.

10 thoughts on “Efter en kväll med tjejerna

 1. Pysselkväll eller pyskväll… gott nog båda två 😉
  Nog behöver man ventilera saker. Min bästa att ventilera med är faktiskt min man. Han vet allt om mig 😉 Det är så skönt att ventilera med honom i badet, med lite bubbel till… Reflektera över saker och ting 🙂
  Kram och ha en fin dag!
  /Maria

 2. Hoppas du får lite mer “up” snart! Är även jag nere i nån svacka..och det har sina naturliga förklaringar och hamnar nog i en liknande kategori som din..
  Nu när jag läste din fråga om vad vi läsare skulle göra i helgen så kom jag på mig att snegla på kalendern.. ja just ja, det är snart helg 🙂 Jag vet ju egentligen vilken dag det är för jag har koll på vad som behöver göra de här dagarna men har ingen riktig helgkänsla. Kanske hänger ihop med dippen. Är oerhört trött, jag som annars brukar vara i farten jämt. Men här ska vi träffa min syster och systerbarn, hänga i kyrkan på söndag och så ska jag göra det sista på en webbutbildning som spelas in på måndag. Tycker om att du delar dina ups and downs här i bloggen, att man får dyka in hos dig och se hur det kan vara, sådär blandat som livet tydligen är. Men nu hoppas jag vi båda får en jättebra helg med en massa fint från livet, för dom delarna finns ju också 🙂 Kram

 3. Ulrika

  Åh låter mysigt… saknar pysselkvällarna på onsdagarna och du har rätt, ibland väljer man bort helt fel…det som man egentligen mår bättre av… ❤
  Kram

 4. Åhh vad jag känner igen mig. Man måste verkligen behärska sig själv. Helgen blir bl.a. en rolig lunchträff med en ungdomsvän som jag delade allt med i flera år. En annan bekantskap som jag nyligen lärt känna även om jag vetat vem det är länge. Tror att detta kommer få mig feelgood känslor som jag verkligen behöver. Kraaaaam ❤ Pia

 5. Ja du vännen, pysventilen är superviktig. Och jag har absolut en tendens att sätta mig själv i sista rummet so to speak. Jag är verkligen den där i gänget som ofta avbokar……
  Helgplanerna är att plana ut. Verkligen ingenting, de nada, didelido zip zero, what so ever planerat. Och kommer ej heller att planera in. Vi ska bara vara. Helghandla en mängd saker och bara plocka fram det vi är sugna på, när vi är sugna på att käka. Sova länge, läsa massor och hänga vid brasan. Nästa vecka ska vi flytta lilla mamma igen så jag ska bunkra energi…..
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2017/02/09/tajmad-tajming/

Comments are closed.