Bokrea!

[Inlägget innehåller annonslänkar]

Passar på att tipsa er om Bokus stora bokrea som nu pågår för fullt!

Här är två boktips som jag är nyfiken på:)
Ska du köpa något på bokrean?

Organisera och förvara hittar ni på rean här

Neurodesign hittar ni  här

Hoppas ni får en fin kväll!

♥ Kram Anna ♥

 

4 thoughts on “Bokrea!

  1. Köpte faktiskt en bok idag om Grace Kelly, en av mina stora stilikoner, dessutom var framsidan snygg, vilket är väldans viktigt, he, he….. ska kika efter fler böcker framöver. Vill bara säga att jag kikar in, men inte alltid kommenterar, ha lite mycket runt mig just nu, bara så att du vet vännen. Ha en mysig lillördag. Stora kramen Tina

  2. Fick mail om rean och bokälskare som jag är så kan det nog bli något 🙂 Har siktat in mig på ett gäng.
    Neurodesign har jag hört talas om, spännande kombination det där!

Comments are closed.