Vintern klär henne…

Imorgon blir hon 12.
Hon som jag skulle plocka ner månen till om det gick.
12.

Hej och mitt varmaste T A C K ♥

Responsen jag får när jag är så öppen i mina inlägg är verkligen så genuin och vacker.
Jag läser era tankar och ord, och jag är allt annat än ensam om mina tankar.

Jag har ett läkarbesök i slutet på månaden.
Med min hematolog i Stockholm.
Ska prata med henne om lite funderingar/undringar som jag burit på under en längre tid.

Det är verkligen vinter nu.
Och vintern klär henne.
Hon som snart blir 12.
Hon älskar det här.
Jag tycker med att det är makalöst vackert på alla sätt.
Men måste jag välja så blir det en solig dag i juli.

Men att ta de här promenaderna med henne ♥
Det får de isigaste av vindar att värma hjärtat ändå.

Jag har inga svar eller lösningar.
Inte än.
Men jag funderar en del.

Men jag vill gärna få lite professionella utlåtanden först.
Sedan kan jag fundera på att ta ställning åt det ena eller andra hållet.

Det är måndag och en ny vecka.
Jag hoppas den börjar bra för alla och envar.

♥ Kraaaaaaam Anna ♥

18 thoughts on “Vintern klär henne…

 1. Vintern är verkligen en vacker årstid även om den är kylig. Alltid bra att prata med någon och bolla tankar. Det kommer bli bra är ett mantra som jag säger till mig själv och jag är värd att ha det bra. Tänka positiva tankar och blåsa bort oron. Ta hand om dig i snön och fira prinsessan. Kraaam Pia

  • Det var en fin tanke <3
   Och det kommer bli bra, så klart.
   Hoppas du får en fin start på veckan!
   Kram Anna

 2. Hej raraste Anna!
  Åh, det svider till i hjärtat när jag läser dina senaste inlägg. Men så är det ju ibland och det är ok.
  Så bra att du har läkarkontakter som du känner tillit till och kan få råd av. Tror stenhårt på att ventilera och diskutera när man inte känner sig i balans.
  Tänker på dig och hoppas du mår bra snart igen och att det kanske blir tillfälle att ses till Våren eller Sommaren eller när helst du känner att du också skulle vilja det. Jag har inte heller mått så bra det senaste året och allt kulminerade vid årets slut. Försöker klättra upp igen men det är onekligen en dag i taget som gäller. Du är inte ensam. Tror de flesta av oss kämpar med något och livet går ju onekligen upp och ned och vi med det. Till slut brukar det ju dock ordna upp sig:-)!
  KRAMAR till DIG!

  • Hej fina Tina!
   Smärtar mig att du inte heller mår bra…
   Varför är det så här..? Så många som inte riktigt mår så bra?
   Vad beror det på?
   Läkarbesöket ska kombineras med systertid och syskontid. Systern o jag åker upp redan på fredagen och ska bo hos lillebror och hans sambo.
   Det ska bli en härlig tripp och fint med syskontid <3
   Ta hand om dig och jag vill väldigt gärna ses framöver <3
   Varma kramar Anna

 3. Vintern är ju preecis som den ska vara som vinter. Bara få stanna på sin plats och inte smälta bort. Vilka underbara bilder du bjuder på och stort grattis till 12-åringen. Kram

  • Hej Jannice!
   Å här töar det tyvärr idag… Tur jag hann ta lite vackra bilder innan det blev slaskigt som idag.
   Ja, imorogn firar vi världens bästa 12-åring <3
   Kram Anna

 4. Monika

  Anna, har varit lite osynlig på nätet några veckor. Fick ett tråkigt besked i slutet av året, jag har livmodercancer. Har röntgats och väntar nu på operation. Det går ganska bra ändå, jag har enorm nytta av Lotta – Mitt liv på landets livsfilosofi och vad hon lärt ut kring att förhålla sig kring cancer, en dag i taget, se allt vackert omkring dig och gör varje dag till en bra dag. Jag tänker positivt och tillåter ingen överdriven oro, sover bra och sysselsätter mig. Har varit så vackert ute nu ett tag precis som du skriver. Anna gör det bästa nu fram till din läkartid om några veckor.
  Kram

 5. Anneli

  Fina Anna, du är så inspirerande med dina fina bilder, din fina familj och allt du delar med dig till oss med ord och känslor. Jag har själv en tuff resa ända sedan barndomen och nu med sjukdom som jag får leva med resten av livet och jag har lärt mig att när jag ventilerar så lättar det alltid. Det du skriver om tårar vet jag precis hur det är…nu efter jul och dotter m sambo skulle flyga tillbaka hem till sitt och jag står och gråter som alla gånger, säger min dotter att mamma nu är kontot med tårar slut för detta år… De vet hur jag är, hur jag mår, genom alla skolår där de spelat på skolavslutningar, sjungit i kyrkan, på begravningar, uppträtt med artister, så nog sitter jag där som åhörare och mina tårar rinner… Jag önskar dig Anna att du får hjälp med de tankar du bär på och att ha en fin familj som man kan dela allt med betyder ändå mest. Sköt om dig, kram

  • Kära du, tack för att du delar med dig av dina tankar och känslor <3
   Ja, ibland kommer de där tårarna och de går liksom bara inte att hejda...
   Samtidigt vill jag inte vara på ett annat sätt, jag är ju jag med hela mitt känslokonto påkopplat...
   Även om det svider en del många gånger.
   Hoppas du får en fin måndag och vecka.
   Varm kram Anna

 6. Ibland är livet bara så tungt, och ibland är det som att sväva på moln. Vi behöver båda, tyvärr är det som är det tunga i livet inte så lätt att bära själv alla gånger. Tur du har någon att prata med. Men fokus på sessan. Kul att ni fått lite snö så hon kunde få leka loss i snön. Älskar verkligen snö iallafall när det är minusgrader ute. Idag töar det massor här, inge kul. Skickar varmaste kramarna till dig och hoppas det löser sig, det du funderar över.
  Kram Helena

  • Visst är det så. Toppar och dalar. Ups and downs. Sol och pannkaka.
   Jag är kanske inte jättebra på att säga saker, men skriva ner dem tycker jag är lättare.
   Därför är det skönt att ibland ventilera dem på bloggen.

   Här töar det med idag… hu sååå himla trist. Blask och slask överallt…
   Det var ju så fint med det vita krispiga.
   Lycka till nu ikväll!
   Kraaaam Anna

 7. Jag vet inte om mitt inlägg jag skrev nyss försvann. Om det inte gjorde det ber jag om ursäkt för att du får ett till. Vackra bilder och dotter du visar. Visst går tiden fort, min Lilleman blir 13 i mars, helt ofattbart att min minsting snart är tonåring. Läser ikapp i din blogg och hoppas att du snart känner dig starkare och att du är rädd om dig och lyssnar på din kropp. Styrkekram Annika

Comments are closed.