Skämsböcker?

Boken kan du beställa här

Go´ kvällen=)

Nästintill skämskudde på nu eller…??
Ja, jag har läst de första 3 och håller nu på
med Grey, historien enligt Christian själv.

Ja, jag erkänner jag läser dem.
Det är något fascinerande med dem ändå.
Nej, jag tycker inte att kvinnor skall behandlas som undergivna,
ABSOLUT inte.

Men jag blir liksom ändå lite uppslukad av själva historien.
Och ibland när jag kommer över en bok bara plöjer jag, sida upp och sida ner.

Hey…
Jag är inte mer än människa och kan erkänna att jag just nu plöjer Mr.Greys historia.

Sååå….
Berätta om ett lik i din garderob nu 😉

♥Kraaam Anna ♥

[Innehåller annonslänk]

12 thoughts on “Skämsböcker?

 1. Lena H

  I love them 🙂 böckerna är så sjukt bra så det finns inte!! Tipsar dig om att även läsa “Simona Ahrnstedt´s böcker, dom är nästan snäppet bättre…..lika beroendeframkallande och man är totalt paralyserad av läsningen! Så inget skäms här inte!! Ha en fin kväll 🙂 Och den andra filmen har ju kommit på bio nu

  • Pjuuu, skönt att det finns nån mer;-)
   Ha en fin kväll du med!
   Kram Anna
   Tack för att du delade med dig <3

 2. Jag har inte läst böckerna men sett en film och jag har blandade känslor. Lik i garderoben, jag vet inte men det har jag säkert. Måste fundera lite på det.

 3. Nope, inte läst någon och inte sett film. Vet att jag inte skulle gilla det där alls och avstår därför. MEN jag har naturligtvis inga som helst synpunkter på eller värderingar om man gör det. Funderar heller inte en sekund på att man som läsare skulle gilla den typen av kvinnosyn etc. Före övrigt har jag massor av lik i garderoben. Min bestie och jag leker ofta Quid pro quo (ge mig en av dina hemlisar mot en av mina) och jag hade även det som tema på bloggen under en period. Lite kul och vi skrattar alltid gott åt det där. Många spännande samtalsämnen har vi innit igenom.
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2017/01/18/nar-guldmedaljerna-delas-ut/

  • Nä, tror inte de är din grej 😉
   Ibland behöver jag bara fly in i en annan värld… that’s me 😉
   Kram Anna

 4. Jodå de där böckerna har jag läst med men jag tyckte de blev lite tråkiga faktiskt…
  Så kul att du visar före och efter bilder, och vilken skillnad i ert vardagsrum. Jag är lite fast i det svarta (här hemma, i stugan blir det mest vitt) men bryter gärna med lite bronsfärg och korg. Kram Suss

 5. Monika

  Den boken var den utvalda i vår bokcirkel för några år sen, vi är bara tjejer. Ingen som helst skämskudde men jag klarade inte av att läsa ut den. Så så tråkig.
  Kram

Comments are closed.