Gästrum före och efter

Gästrum November 2013

Hallå!

Idag är det tisdag och vi kör en Före och Efter på Gästrummet tänkte jag.

Gästrummet 2017

Taket slet vi ner och under fanns ett fint trätak som vi målat. 
I övrigt var alla ytskikt i väääldigt dåligt skick.
Så riva ner och bygga upp nytt. 
Samma möbler, ett skrivbord som varit vitt, svart och sen grått…
Gillar det bäst i grått:)

Gillar ni dess före och efter serier?
Det kommer mer tänkte jag… 🙂

Ha den finaste tisdagen!

♥ Kraaaam Anna ♥

 

8 thoughts on “Gästrum före och efter

  1. Svar:

    Tack Anna för att du tycker det!

    Nej amning är verkligen ingen självklarhet, blod, svett och tårar skulle jag vilja säga, men alla 3! Vi låg också på Neo med Vilda, hon föddes 5 veckor för tidigt pga havandeskapsförgiftning. Minns det precis som du beskriver, pumpa, pumpa puma var 4:de timma dygnet runt samt sondmatning varannan timme av liten fröken den första tiden, vilken pers! Men så värt det såklart, man gör ju allt för dom små liven, trots att man är så trött så att man skulle kunna falla ihop!

    Oh snart har du en liten tonåring då, spännande, Vilda blir 8 så än har vi många år kvar innan den tiden är kommen, men visst känns barn idag lite äldre än vad dom är?!! Allt kryper ner i åldrarna och dom blir “vuxna” så snabbt. Min lilla tjatar redan om smink och allt vad det nu är, en annan var ju ialf 13 innan det kom på tal ^^

    Stor kram och tack för att du tog dig tid att lämna några rader // Louise

Comments are closed.