Första vanliga fredagskvällen 2017…

Lampa här (Adlink), Eiffeltorn Annelies design,
Kudde tyg Svenskt Tenn

…och jag njuter liiiite extra av det efter en megaspurt på
jobbet idag 🙂

~ Berätta, vad ska ni hitta på i helgen? ~ 

Ha en fin kväll vänner!

♥ Kraaaam Anna ♥

2 thoughts on “Första vanliga fredagskvällen 2017…

 1. Det där tornet måste jag faktiskt spana in, letat efter ett litet länge nu! Så roligt att jag fann det här inne hos dig =D Helgen kommer bestå av fortsatt renovering av Vildas rum borta på Björkallén, har precis tapetserat klart så nu återstår bara alla lister, foder och socklar, förstååååå så ivrig jag är nu ^^

  Hoppas du får en fin helg, kramar Louise

  • Å va spännande! Klart jag förstår att du är lite otålig då 🙂
   Detsamma önskar jag dig!
   Kram Anna

Comments are closed.