En riktigt obehaglig överraskning.

Hej!

Igår kväll vid tiotiden kom vi hem från en vecka i fjällen.
Tyvärr blir det inga bilder eller inlägg från resan.

Jag hade fått ett brev.
Ett mycket obehagligt sådant.
Så grattis till dig som skrev det.
Du har fått mig att må riktigt uselt.
Antar att det var avsikten.

Ärendet är polisanmält och jag tar nu en paus.
Jag är enormt skakad och mår riktigt illa.

Ta hand om Er!
Anna

40 thoughts on “En riktigt obehaglig överraskning.

 1. Linda

  Nämen, vad gräsligt! Jag förstår att du är skakad. Hur kan någon ens komma på ide’n? Hoppas du får veta vem det är och att personen får stå till svars! Hoppas vi snart hör från dig igen, fina du. Många kramar Linda (trogen följare sedan länge)

 2. Hej raraste Anna!
  Fy vad hemskt, det riktigt knöt sig i magen när jag läste ditt inlägg!
  Hoppas och tror att allt kommer bli bra snart igen, men förstår på dig att det här var någonting mycket omskakande.
  Finns här om du känner för att skriva(tinadan@spray.se). Förstår om du inte orkar, men ville sträcka ut min hand. Tänker på dig och sänder många, många varma kramar med kärlek din väg!
  //Tina

 3. Jeanette qvist

  Så tråkigt! Jag läser din blogg med glädje. Hoppas du kommer tillbaka! ??

 4. Nej, men vad är det som händer? Förstår att du är skakad och känner dig illa till mods. Bra att du polisanmälde med en gång!
  Varma kramar
  Rebecca

 5. Hanna

  Så tråkigt att höra! Än är tyvärr inte den siste idioten född…
  Försök skaka av dig idiotens ord, hen är inte värd en tanke.
  Stor kram

 6. mia björling

  så tråkigt , det är säkert som du skriver att personen vill få dig att må dåligt men om orken finns fortsätt skriva din blogg ,kanske det är syftet att du skall sluta skriva men vi är många som väntar på dig , stora styrkekramar till dig

 7. Lena H

  Åh så hemskt framförallt för dig men även för din familj. Så ledsamt att höra att det finns så onda människor! Hoppas vi snart får fortsätta ta del i din blogg, som jag följer dagligen, med all fin inspiration, härliga före – efter bilder. Stor kram till dig!

 8. Christine

  Saknar ord! Hur kan man göra något sådant elakt?! Jag läser din blogg dagligen och inspireras så av både inredning och din klokhet och värme! Stor kram!

 9. Nej, men vad säger du???!!!!! Är det något som är kopplat till att du bloggar? Eller handlar det om något i jobbet? Inte för att det spelar någon roll, det är vidrigt att hota andra människor i vilket fall som helst.
  Jag hoppas att du snart känner att du orkar blogga igen och inte låter den där personen vinna över dig. Bra att du polisanmält detta!
  Styrkekramar från mig!
  /Maria

 10. Anna-Karin

  Så ledsamt att läsa att sådana onda måste finnas. Jag tycker jättemycket om din bligg och har nu följt dig och inspererats i flera år. Hoppas allt löser sig och att du snart är tillbaka på bloggen. Många kramar fr trogen läsare i gbg.

 11. Näe Fy farao som är lindrigt sagt. Hur kan det finnas sådana människor som vill skada eller såra andra. Usch! ta inte åt dig ett dugg elaka och sjuka människor ska inte få förstöra för andra. Styrkekram. Bra att det är polisanmält. Kraaam pia

 12. Men fy vad hemskt, förstår att du är skakad. Vad är det för nån elak människa som gör så… Hoppas att du kommer tillbaka hit till bloggen igen, stor kram Suss

 13. Inger

  Näee vad är det för människor som finns därute. Tycker man inte om din blogg behöver man ju inte läsa eller reta upp sig. Stackars fina du. Hoppas du snart är här igen med dina underbara inlägg
  Kraaaam Inger

 14. Underbara Anna! Fy fasiken. Gemena människor finns det tyvärr många av, lyckligtvis är vi fler som fattar vad livet handlar om. Det fina i livet man delar med sig av och älskar sina medmänniskor i. Känn dig för nu och pausa så länge det behövs så ser vi fram emot en grym återkomst. Tusen kramar, Milla

 15. Tänker på dig vännen och vill du prata vet du var jag finns. Tycker det är fruktansvärt tråkigt och blir mest upprörd och arg. I alla fall skickar tusen kramar och som sagt hör av dig om du orkar och vill. Tina

 16. Carina

  Vad ledsen jag blir! Har precis hittat till din blogg och tycker att du har ett jättevackert hem och du verkar vara en tjej med båda fötterna på jorden.
  Hoppas du kommer tillbaka.
  Varm kram Carina ?

 17. Christina

  Man blir så ledsen att det finns så många sjuka människor där ute. Jag tänker också att det handlar om avundsjuka. Ta hand om dig! Varm kram ❤ Christina

 18. Annelie

  Så tråkigt att höra, hoppas det reder upp sej!
  Har tittat in ett bra tag, du inspirerar med dina fina bilder och ärliga texter.
  Kram och hoppas att motivationen kommer tillbaka ?

 19. Ja, jisses vännen! Förstår att det känns olustigt, som ett intrång. Att någon, verkligen någon kan känna så inför dig är för mig heeeelt obegripligt. Inte för att jag tycker att man någonsin får hota eller bete sig illa, men somliga kan ju upplevas lite provokativa och man kan läsa ut att de liksom väcker känslor. Men DU! Anna, du är en superskön, jordnära och så balanserad person. Jag inbillar mig ju tom att jag känner dig. Du vet var jag finns om du behöver mig och tills du är tillbaka: Take good care! Kram Mia

 20. Helene

  Så hemskt Anna. Hoppas verkligen du får reda på vem det är. Och att du orkar & vill komma tillbaka. Gillar verkligen din fina blogg& ditt vackra hem. Avskyr att folk gör så här. Tänker på dej.
  Varma kramar Helene. (Helenesstund på instagram)

 21. Sofia B

  Men usch! Som andra skrivit, bra att det är polisanmält! Stor kram till dig!

 22. Hej Anna,

  Nu vet jag inte exakt vad detta handlar om men vill att du ska veta att jag tänker på dig och din familj. Det finns så många sjuka och obalanserade människor där ute och nästan ALLT skit bottnar i avundsjuka. Folk mår dåligt av att se andras lycka helt enkelt och du är en sådan fin och ärlig människa som delar med dig av ditt liv på ett sått som inspirerar och stärker andra. All styrka och värme till dig. Jag och många andra bloggare i bloggvärlden finns här och tänker på dig och vill stötta och peppa. All respekt för att du gör ett blogguppehåll, men låt inte ondskan vinna.

  Många styrke kramar och jag önskar dig allt gott.

  Varma hälsningar,

  Anneli

 23. Så otroligt tråkigt vad människor kan göra mot varandra. Förstår att du är skakad. Hoppas ni får fast den som gjort detta. Och att du och familjen hämtar er från denna fruktansvärda händelse. Hoppas du orkar blogga snart igen. Kommer att sakna dina inlägg. Ta hand om dig och de dina. Tänker på dig. Kram Annika

 24. Så fruktansvärt! Jag lider med dig och din familj. Hoppas ni får fast den som gjort detta och att ni kan hämta er och leva någorlunda som vanligt. Det är problem för mig att kommentera så detta är fjärde kommentaren som jag försöker lämna. Hoppas du har överseende ifall du får flera kommentarer av mig. Sköt om er och jag hoppas verkligen att du snart bloggar igen, för jag kommer att sakna dina inlägg. Varm styrke kram/Annika

 25. Linn

  Hej! Kikar in hos dig ibland men brukar inte lämna någon kommentar fast nu känner jag att det var läge. Blir så ARG! Varför sprida elakheter och än värre anonymt. Så onödigt. Sprid kärlek istället❤️❤️❤️ Massor med kärlek och kramar till dig❤️❤️❤️ Hoppas du snart vill blogga igen❤️❤️❤️
  /@214kvm

 26. Hej, Anna, finns inte mycket mer att skriva till dej än vad alla andra före mig gjort. Så jag vill bara skicka hälsning och hoppas allt löser sig och att du orkar komma igen här snart! Jag läser ju här varje dag! Kommer att sakna dina fina inlägg. Så hoppas du snart vill/orkar blogga igen!
  Stor kram!
  Lena

 27. Stor kram vackra Anna och låt inte idioter stoppa dig och ditt bloggande!
  Förmodligen sitter det någon osäker avundsjuk människa hemma bakom sin skärm och skriver brev…
  All styrka till dig och massa ♥♥♥♥♥♥

  Adela

 28. Annelie Larsson

  Det där tycker jag bara du ska skratta åt! Så oseriöst! Jag tycker jättemycket om din blogg och hur fint du skriver om er gulliga dotter! Och det är ju faktiskt så att alla föräldrar har en sån tur att dom får dom bästa barnen i världen!! Så jag hoppas jag får fortsätta följa dig och din fina familj i ert trevliga och mysiga hem! Stor kram <3

 29. Malva Dragonfly

  Det finns så många människor som inte mår bra och du får inte låta dom ta över dig. Du ger så mycket till andra med ditt sätt att skriva om dig själv och ditt liv. Hoppas att du gör som Mark Levengood sa en gång på en konferens jag var på: Man får bryta i hop men sen måste man resa sig upp för att gå vidare, en dag eller två kan man tillåta sig sen är det dags att kliva upp igen. Förvandla detta till styrka och den som skrev är inte värd att få dig att ge upp. Du är en fantastisk människa med din styrka och sårbarhet och det du skriver ger tankar och hopp till andra glöm inte det♥

 30. dijana

  Fina du <3 Du och din fin familj är så underbara <3 Jag är glad att du är tillbaka, man ska inte låta hemska och sjuka människor förstöra den fina som du ger till din familj och till oss som läser, du ger glädje, kärlek och massor med inspiration och energi <3 Puss till er <3<3<3

Comments are closed.