Skulle du vilja rösta på mig?

capture

Heeeeej,

Hur kunde det falla i glömska…?
Dåligt av mig…
Jag blev nominerad till “Sveriges Bästa Inredningsbloggare” av Trendrum i början på året. 

Imorgon avgörs tävligen och det är nog så att jag inte har nån chans…
Men det vore vääääldigt roligt om nån bara ville rösta på mig ändå ♥

Rösta, gör du här!

T A C K!!!

Kraaaam Anna

14 thoughts on “Skulle du vilja rösta på mig?

 1. Sv: Verkligen, man blir helt rubbad själv också ^^
  Sömnen känns snäppet bättre denna vecka så jag hoppas det håller i sig nu, peppar peppar!

  Oh förstår det, min äldsta flicka är snart 8 år och det känns helt galet faktiskt! Känns som hon var liten bebis igår typ! Ja man får försöka hinna få ut så mycket som möjligt av småbarnsåren, rätt vad det är så är dom väl vuxna och vill inte veta av mamma ^^

  Tack för titten och att du tog dig tid att lämna några rader, stor kram, Louise

  • Eller hur..? Jag bara längtar efter ledighet nu ska jag säga…
   Den tanken att min dotter ska bli tonårig och inte vilja vara med mamma skrämmer mig lite.
   Vi är ju liksom så tajta så det hoppas jag aldrig ska hända <3
   Men det går ju över, det gör det ju:)
   Ha en fin dag och tack själv <3
   Kram Anna

 2. Anneli

  Hej, svejs!
  Vill bara hälsa att jag nu varit in och röstat på dig.
  Ha en bra dag, kramar från norr / Anneli

 3. Gokväll Sötfia!
  Såklart har jag röstat på dig!
  Du är ju bäst! (Röstade på Katarina också, ni är ju liksom bäst båda två:)
  Hade också glömt bort… skrev på min blogg för längesen men sen har jag liksom glömt bort det och nu orkade jag inte tipsa igen:)
  Så julfint du gjort vännen, med alla minigranar och ljusslingor. Så vackert! Kan tro att du bar stolt igår! Var också lite stolt över Nils som hade sitt första luciatåg. De firar ute och det var så stämningsfullt med alla ljuslyktor och marschaller. Plutten satt bredvid en fröken och tutta napp med stora ögon, hihi:) Han förstod nog inte riktigt vad som hände.
  Nu måste jag sussa!

  Stor kram till dig fina fina bästa du!

Comments are closed.