Same prosedure as last year…

dsc_4858

Heeej Måndag!

En måndagshälsning från vårt kök där vi kör samma lika som
förra året med tre stjärnor…
Ja, ärligt har vi nog haft det så några år nu faktiskt.
För jag gillar’t.

***

Just nu är jag lite ordslut.
Inte en fras kommer till mig.
Antagligen för att jag känner mig lite trött och lite sorgsen.
Jag sveps med av farten som råder,
fast jag tycker att jag om nån borde veta bättre.
Veta bättre att ta hand om dagarna och livet.
Men just nu har jag ingen kontroll.
Minuter, timmar och dagar rinner mig genom fingrarna.
Jag vill skrika
S T O P P
Jag hänger inte med…
Men orden fastnar likt en klump i halsen.
Istället biter jag ihop.
Åker till jobbet var dag och gör vad jag ska.
Likt en robot.
Brottas med samvetet som undrar om jag gjort vad jag kan?
Saker som händer som jag inte kan styra över.
Varför drabbas vissa hårdare än andra?
Och jag önskar att jag kunde trolla.

Simsalabim så är det borta.

Men så enkelt är det inte.
En dag, en sak i taget.
Så är det sagt.

Ta hand om Er!

♥ Kram Anna ♥

16 thoughts on “Same prosedure as last year…

 1. Godmorgon Anna!
  Här sitter jag i mörkret med tända ljus och varmt citronvatten(ny morgonrutin som tydligen ska ge hälsovinster) och läser ikapp på favoritbloggarna.
  Så fint i ert köksfönster och visst blir det så att man återgår till det man gillar. Tycker det är en härlig känsla när man hittat fram till hur man vill ha det:-).
  Åh, det låter som du har det jättepressat nu. Att känna sig splittrad och när dygnets timmar inte tycks räcka till är inte en bra känsla. Hoppas hoppas du kan finna balans igen och att allt snart ljusnar med de mörka moln som hänger över dig.
  Många kramar!

  • Tack fina Tina <3
   bland svämmar det över... Men jag kommer igen, men tack för din fina omtanke!
   Kram Anna

 2. Så mysigt och fint du har det vännen. Jag hoppas du tar hand om dig vännen och lyssnar på kroppen. Själv ligger en rolig helg bakom mig, men som alltid får jag betala priset nu, känns som jag körts i en tvättmaskin typ…. Det blir några dagars återhämtning sen hoppas jag att energin är tillbaka. Tänker på dig och skickar tusen kramar. Tina

 3. Åh, det låter som du skulle behöva några extra dagars ledighet. Var rädd om dig! Otroligt fint ni har det i köksfönstret, förstår att det blir likadant varje år när det är så vackert. Sköt om dig och stor varm styrke kram/Annika

  • Tack för din fina omtanke <3
   Ja, önskar jag kunde ta ledigt, men det är lite för pressat för det tyvärr...
   Kraaaam Anna

 4. Ajajaj Anna, nu får du ta och sakta ner farten lite hör jag. Ta en paus från saker och ting, även om du säker funkar som jag att det är skönt att “blogga av sig” så kanske man ibland borde slå igen datorn och bara koppla bort sociala medier mm ett slag. Och du, du har städmani hör jag ju, är det verkligen så skönt som du säger? Jag gillar också att ha rent, men det får inte gå till överdrift.
  På en vägg hos min morfar sitter citatet “Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete” Ligger nåt i det..
  Sätt dig med en kopp te och spela nåt mysigt sällskapsspel med familjen eller lägg dig i karet och kör lite hemma-spa. Eller bäst av allt, kom hit och mys med mig haha! Jag tar hand om dig, och så kan vi skratta och gråta ihop åt både elände och härligheter, tjohoo!!

  Puss och kram, bryr mig om dig.
  Catta

  • Gulle du <3
   Min svärmor har den med...:)
   Har kunnat jobba hemifrån i em och det var sååå skönt.
   Nu ska vi ta en myskväll här. Hoppas du fick mitt meddelande <3
   Kraaaam Anna

 5. Åh hjärtat, du skriver i gåtor. Jag hoppas du inte går för hårt åt dig själv, ty jag kan inte i min vildaste fantasi tro att du någonsin någon gång gjort annat än mer än tillräckligt. I något avseende. Jag hoppas du hittar ro, att du vågar tro och att du hinner andas.
  Ditt köksfönster är mycket vackert och jag gjorde ett försök att härma dig till min altandörr i år. Det gick sådär, men jag nöjer mig. Jag har ju inte alls samma känsla för det där med inredning och pyssel som du har.

  Varmaste kramen om till dig från rektorskan
  http://happyvardag.se/2016/12/05/det-ar-hemskt-dumt/

 6. Ta det lugnt och ta det varligt. Men jag känner just nu en aning av samma som du. Känner mig så gränslöst trött och även om jag sover blir jag inte pigg. Känner som att jag bara vill njuta av jultiden (som är det bästa jag vet) men känner mig mer stressad än glädjefylld i år. Men hoppas varje dag att det ska bli bättre att jag ska ta tillvara på tiden mer. Som sagt du måste vara rädd om dig. Tycker om dina texter och dina foton från ditt hem är underbara och inspirerande.
  Kram
  Maria

  • Tack söta du för din fina kommentar och din omtanke <3
   Tiden bara rusar iväg och man vill ju bara pausa en smula...
   Ta hand om dig du med <3
   Kraaam Anna

 7. Åh, goaste du. Jag blir orolig i magen. Du måste ta hand om dig. Lova. KRAM
  och PS. Du har hur fint som helst i ditt köksfönster. Och överallt. DS. KRAM igen.

  • Tack söta du <3
   Jag gör mitt bästa. Är ju av segt virke så jag kommer igen.
   Men min önskan om ledigt just nu är väldigt stor ch jag är i stort behov av sömn...
   Så tack för din omtanke!
   Kram Anna

Comments are closed.