När man lättar hjärtat känns det lättare

 

T A C K
för allt gensvar och för all omtanke!

Idag känner jag mig ganska lättad.
För det är skönt att lätta hjärtat och låta tårarna komma.
Som att lätta en ventil.

Idag kommer min mans moster, så jag ska hämta henne vid tåget.
Sen ska jag köpa lite blommor.
För att jag blir glad av blommor ❤️

Kanske ska vi göra lite julgodis.
För att jag vill för min dotters skull.
Annars är det bra ändå. 

Hoppas ni får en fin torsdag!

♥ Varm kram Anna ♥

8 thoughts on “När man lättar hjärtat känns det lättare

 1. Woow så fint du har det på farstubron eller trappen. Dom dörrarna skulle jag gärna ha fast dom passar nog inte så bra här. Men snygga är dom. Ha en fin dag Kraaam Pia

  • Tack rara du!
   Ja vi är väldigt nöjda med våra dörrar 🙂
   Ha en riktigt fin dag du med!
   Kraaam Anna

  • Ibland bara helt nödvändigt för at man inte ska spricka…
   Ta hand om dig kär du <3
   Stor varm kram till dig med!

 2. Ja ibland är det så skönt att få lätta på hjärtat. Och välbehövligt! Låter som att du fick en fin dag idag. Förstår såklart att det är tufft ändå emellanåt, men skönt med små ljusglimtar som blommor och att få baka med dottern din. God Jul till dig och familjen!
  Kram

  • Livet ups and downs… Å jag åker ju verkligen med i toppar och dalar…
   Men idag är en ny dag och jag känner mig enormt mycket lättare i sinnet 🙂
   God Jul och stor kram!
   /Anna

 3. Jag är så glad att du vågade släppa på spärren och låta tårarna och orden få komma ut. Du är värd all vila och omtanke <3. Lova nu att ta hand om dig, njut av fina blommor och dina nära och kära!.
  På tal om blommor och för att kanske bjuda på ett litet skratt idag.. jag trotsade julblommorna igår och köpte vita och gröna papegojtulpaner, satte dem i vas efter konstens alla regler.. och nu när jag kom ner på morgonen så hänger dom efter kanten på vasen som om de verkligen inte vill vara kvar hos oss och fira jul. Jag fattar absolut ingenting, men som tur är har jag en florist som väninna så jag måste fråga vad sjutton som har hänt :-)). Jag såg ju framför mig ett tjusigt blogginlägg med fredagsbuketten.. kanske får det bli ett humoristiskt inlägg idag!!

  Stor stor julkram, finaste du!!

  • Tack fina goa härliga Ulrika <3
   Ja, ibland måste man och ibland går det inte ens att stoppa.
   Så det är en rejäl lättnad idag.

   Ha ha ha, sötnos 🙂 Kanske är det för varmt för dem, tulpaner gillar ju när det är lite svalt 🙂
   Stor varm julkram till dig med <3

Comments are closed.