Mera jul i vårt hus och en ordning som är återställd

dsc_4802

dsc_4804

Heeeeej fina Ni!

Ja, mannen kom så hem igen igår kväll.
De har ett stort projekt och han jobbar en del.
Men aldrig att han gnäller.
Han gillar de utmaningar om hans jobb ger honom.
Och jag har en man som trivs på sitt jobb 🙂

dsc_4810

I helgen ska det bli mysmaraton här hemma.
Vi längtar efter det alla tre. 

dsc_4811

Vi kryper upp i soffan, tänder alla ljus och ljusslingor som finns och bara är.
Gosh vad jag längtar !!!

~ Vad längtar du efter? ~

Sååå…
Just så önskar jag er en fin torsdag!

♥ Kraaaaam Anna ♥

dsc_4812

9 thoughts on “Mera jul i vårt hus och en ordning som är återställd

 1. Så juligt och vackert du har det. Visst längtar man efter mys och ljus och bara vara hemma just nu.
  Kram
  Maria

 2. Så fint du har det! Är lite dålig på att kommentera men läser för det mesta i bloglovin och i mobilen. Men nu så, satt jag här framför datorn och skickar en hälsning :-).

  Ha en fin torsdag!
  Kram Malin

 3. Så mysigt och jag älskar verkligen den här tiden före jul. Jag längtar efter min äldsta dotter som är i Thailand just nu. Ha en fin dag. Kram Annika

 4. Svar: Alltså åh vad glad jag blir att du delar med dig av det där, det känns så otroligt bra att höra att din dotter sa så! Hon har fått en fin uppfostran som redan förstår värdet av upplevelser och tid med familjen och att det är högre än värdet på saker 🙂 Jag hörde någonstans om en förälder som när hon var med sitt barn fick höra att barnet ville ha någon ny leksak, varpå hon förklarade att “okej, men då får vi fixa barnvakt åt dig och så åker jag iväg och jobbar X timmar – det krävs för att ha råd med den saken du vill ha” och då ville barnet hellre vara med sin förälder än att hen skulle jobba för att kunna köpa saken <3

  Tycker ni gör helt rätt! Det finns några få saker på julbordet som är gott men långt ifrån allt så vi lagar nog någon "vanlig", dvs icke-julig mat och har lite juliga tillbehör vi gillar istället. Tack snälla än en gång för att du delade med dig, och för att du läser, uppskattar det jag gör och tar dig tiden att kommentera – det är ovärdeligt! <3

Comments are closed.