Mellandagar & helt plötsligt BF…

Tjingeling så här på kvällskvisten!

Mår ni bra?

Jag jobbar alla oröda dagar denna jul- & nyår, men det går ändå.
Idag har jag kunnat jobba hemifrån, men imorgon
måste jag in till kontoret.

~  Jobbar ni, eller är ni lediga dessa mellandagar? ~

Igår kom mamma & pappa fram mot kvällningen och det bjöds på 
Grönkålspaj, och det var f a k t i s k t gott 😉

Här hittar ni det receptet som jag följde.

För efter nu känner jag mig mest sugen på lite vegetarisk mat, julmat är ju ganska tung mat.

Jag köper inte en massa nytt pynt varje år utan försöker satsa på mer hållbart pynt.
Och jag gillar verkligen Svenskt Tenns saker så i år blev det två mässingsstjärnor och två nya glaskulor med tofs till granen.
Note to self: Måste putsa upp stjärnorna 🙂

Tänk att vi väntar på julen sen i oktober typ…
Sen hinner man typ blinka och det hela är över…

Men än tänker jag inte “klä av huset”.
Det gör jag först nästa vecka. 
För sen är det två födelsedagar här hemma och då brukar vi ha plockat
bort det mesta av julen här hemma.

Tänk… 
Snart har vi en tolvåring i huset. 
En juvel som idag tillsammans med sin kusin följde med mormor & morfar hem ett par dagar.
Så helt plötsligt var vi solo maken och jag 🙂

Maken som ju är först ut med att fylla år här hemma.
35 nästa vecka liksom. 
Hej vad det går;-)

Ha en fin kväll!
Nu ska vi se vad vi ska hitta på till middag här 🙂

♥ Kraaaaam Anna ♥

4 thoughts on “Mellandagar & helt plötsligt BF…

 1. Monika

  God fortsättning Anna. Åh vet du, för mig är grönkålspaj julmat, ja allt med grönkål. Jag förknippar grönkål med julen. När jag var barn åt vi grönkålssoppa vid jul, gjord med skinkspad och skinkfatet var garnerat med grönkål. På juldagen äter vi alltid “tomtariskogensallad”, marinerad lök, strimlad grönkål och smått skuren tomat som ser ut som tomteluvor i skogen. Eftersom jag älskar grönkål äter jag såklart det året om och det gör jag med rödkål också även om jag förknippar även den med julen. Coleslaw av rödkål och morötter är mumma året om.
  Kram

  • God fortsättning till dig med!
   Mmm, lät som en god sallad 🙂 Gott som alternativ till all tung julmat!
   Ha en fin onsdag!
   Kram Anna

 2. Gokväll finaste!
  Så fint du pyntat! Så fräscht med buketten tycker jag:)
  Är sugen på att plocka bort julen men väntar till efter nyår. Älskar ju julen och allt pyntande men tycker det är lika skönt att plocka bort allt när den är över:)
  Här är hela familjen lediga till den 9:e januari, så skönt! Vi bara familjemyser för det behöver vi. Idag är dock lilleman hos mormor o morfar och ska sova kvar. Känns lite tomt såklart men också skönt för både G och jag är förkylda, dock inte sängliggande så vi har uträttat massor av ärenden idag men nu ligger vi i varsin soffa och funderar på om vi ska äta rester ikväll med… kan nog bli så sen får det räcka:)
  Vi har pratat en del om er den sista tiden. Att vi längtar efter er och så…

  Hoppas det går bra att jobba nu!

  Hörs snart fina du!

  Stor kram

Comments are closed.