Jag är en blomknarkare…

dsc_4962

Heeeej!

Stoooort T A C K för att ni röstade igår ♥
Jag vet inte vem som vann än, men har mina aningar 🙂

***

Idag jobbar jag halvdag på jobbet, sen ska jag på möte med landstingets ledningsgrupp.
Sen har jag lite ärenden på stan, så det blir en sen kväll då det även är ridning ikväll.
Men sen är det fredag minsann!

***

dsc_4964 dsc_4966

Vi har det lite tufft på jobbet just nu då många studenter faktiskt mår väldigt dåligt…
De har stora krav på sig själva och kanske har de press på sig från andra håll.

Man kan ju inte låta bli att undra varför det är så här?
Var kommer alla krav ifrån och för vems skull ska vi prestera?

Jag sitter ju lite i ett glashus då jag har en hel del prestationskrav på mig själv.
Men jag är nog väldigt bra på att ge andra råd om att ta hand om sig själva…
Ni förstår nog hur jag menar.

Livet.
Livet som vi ju bör vara så rädda om.
Det är ju ingen självklarhet.
Och det finns inga enkla lösningar.
Inga quickfix.

Så, nu hoppas jag att Du får en riktigt fin torsdag!

♥ Kraaaam Anna ♥

dsc_4977

10 thoughts on “Jag är en blomknarkare…

 1. Jo, nog är det så att många ungdomar mår dåligt. Många som känner sig osäkra inför framtiden, med jobb m.m… Inte lätt att vara ung. Här i storstadsregionerna Stockholm och Uppsala så är det ju inte lätt att få bostad heller, så det är ju också en stress i livet, för många.
  Kram och ha en fin torsdag!
  /Maria

  • Ja, och det känns ganksa tungt att se unga människor som far illa…
   Vad kan jag göra för dem tänker jag?
   Ha en fin onsdag du med!
   Kram Anna

 2. Hej raraste Anna!
  Klokt skrivet om krav och prestation- man kan verkligen undra varför det blivit så!?
  Tack för att du kikade in. Nu försvinner jag ju från bloggvärlden en tid men tror säkert att det blir så att jag kikar in här hos dig lite då och då även fortsättningsvis och vill gärna att vi träffas över en kaffe eller te när tillfälle ges:-).
  Passar på att önska dig en en riktigt fin, härlig och mysig Jul- så hörs vi snart igen.
  Ta väl hand om dig!
  Kram Tina

  • Hej fina Tina <3
   Det vill jag med gärna göra <3 Ta han dom dig så hörs vi av <3
   Varma julkramar Anna

 3. Men vad fint du har. Hemtrevnad med stor stil är så jag vill sammanfatta det.
  Press har många på sig idag och som du så bra skriver, livet är ingen självklarhet. Min dotter mådde dåligt när hon gick åk 3 på gymnasiet och som vi kämpade det året. Nu mår hon bra igen men vilken press det är när ett barn mår dåligt, man mår dåligt själv då och inget är sig likt. Bra med människor som du som kan ge råd. Men även jag känner igen mig, många goda råd men så kör jag på själv, in i kaklet ibland.
  Kram
  Maria

  • Men TACK snälla du <3 Vad dina ord värmer!
   Ja, satt i möte med landstingets ledningsgrupp idag... Framtidens hälso- och sjukvårds svåraste fråga är just det här.
   Hur vänder man trenden?
   Å jag gör ju det typ varje dag... kör in i kaklet.. och jag frågar mig varför?
   Ta hand om dig!
   Kram Anna

Comments are closed.