Helgen före…

dsc_4867

Heeeeej där!

Lördag och preciiiiiiiis en vecka innan julafton.
Men i år får det bli som det blir. 
Jag hoppas bara att alla omkring mig får må bra ♥

dsc_4872 dsc_4893

Idag ska maken köpa hem en gran…
Den brukar stå här framför altandörrarna…
Men i år ska den stå till höger om istället. 
Så jag tänkte hänga upp en stjärna här idag.
Som jag fyndat till halva priset i veckan 🙂

dsc_4896

Å igår var jag på julmys med det härliga pysselgänget.
Vi gjorde det enkelt för oss och beställde pizza.
Huvudsaken är ju att man träffas och bara umgås.

dsc_4900

Så även om det inte blev så sent behövde jag verkligen sova ut efter veckan idag…
Skönt att slippa vakna till ett pipande 😉

Nu ska vi kolla på Julkalendern här…
Det är ju såååååååå spännande! =)

~Vad tänkte ni hitta på idag? ~

Ha en riktigt fin lördag mina vänner ♥

♥ Kraaaam Anna ♥

4 thoughts on “Helgen före…

 1. Hej hjärtat!
  Ja nu är det bara EN vecka kvar, wiiiii så härligt! Så mysigt med jul, även om vi blir ganska få, bara vi i vår familj, mor, far och bror samt svärmor. Barnens kusiner med familj kunde inte i år, pappa i familjen (Josefs bror) jobbar långpass hela aftonen bl.a Tråkigt men det blir nog himla bra ändå.
  Idag ska jag ut och äta på stan med en vän, ska bli mysigt, hoppas jag orkar hålla mig vaken bara haha. Kvällar är inte min grej längre..

  Ha en fortsatt fin helg, mysigt att klä granen och fixa 🙂

  Stor kram finis, hoppas du mår fint.
  Catta

 2. Jepp, det får verkligen bli som det blir och det är inget jag bara med munnen bekänner och sedan ändå känner mig stressad. Jag känner mig lite som i en bubbla och tänker också mest på att bara vi får må bra så. Denna lördag skulle ha kunnat vara en fixardag av rang och istället tog vi en mysdag i Kalmar. Precis vad vi behövde. Jag känner mig både stolt och nöjd med mig själv.

  Tänkte på det du skrev i föregående inlägg om vad behöver de som behöver och vardagssnurren och psykisk ohälsa. Jag tror alla behöver känna acceptans för den de är och det man gör. Jag tror alla behöver spegla sig själva, sina tankar och känslor hos betydelsefulla andra. Jag tror alla behöver konkret handledning på sin väg genom livet. Ingen ska behöva känna sig ensam och övergiven, inte ens i sina tankar. Gemenskap är så betydelsefullt för välmående…..

  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/12/17/den-dar-mary/

 3. Vackert och fint hos dig, som alltid. Jag var på en jättetrevligt julfest igår. Vi hade en lugn och mycket mysig lördag. Sedan hade vi champagne för ett par vänner innan vi åkte iväg till festen på Lionsgården. Där var det mycket mysig med julmat, glögg och julklappsauktion.
  Kram
  Maria

  • Tack för dina alltid så fina ord <3
   Mysigt med julfest och champagne 🙂 Lät som en härlig lördag!
   Kram Anna

Comments are closed.