Gott slut 2016 & Gott Nytt 2017!!!

G O T T   N Y T T  Å R!!! 

Hoppas ni alla får en magisk nyårsafton.
Ett fint slut på 2016 och en bra början på 2017.

Här stod dukningen klar igår kväll 🙂
Ni som följer mig på Instagram (Ekenasanna) fick ett litet smakprov där i form av en film 🙂

TACK för att ni kikar in till mig och lämnar fina kommentarer.
Det värmer verkligen ska ni veta!!

Njut av denna dag så ses vi nästa år igen 🙂

♥ Varma kramar Anna ♥

 

 

 

14 thoughts on “Gott slut 2016 & Gott Nytt 2017!!!

 1. Wow, vilken fest det kommer att bli! Med den där vackra dukningen kan det ju inte gå fel! Det gläder mig att du verkar må bättre. I alla fall som jag tolkar dina inlägg, att du orkar med umgänge och jobb. Ta hand om dig vännen! Hörs på andra sidan 🙂

  Gott slut och gott nytt!

  Kram Lena

 2. Önskar dig och de dina en riktigt fin nyårsafton…
  Vacker dukning, som alltid hos dig!
  I år har jag delat dukningen med lilleman, det har sin charm det med! Han är noggrann och delar gärna med sig av sina bilar som är pimpade med serpentiner 😉
  Vi firar bara vi fyra i år, det ska bli riktigt mysigt… <3

  Gott nytt år
  Kramar Sandra

 3. Agnetha

  Gott nytt år till dig och tack för en fantastisk blogg. Är en av dagens höjdpunkt att få kika in till dig, fast jag sällan kommenterar. Det verkar så gemytligt hos er och vi verkar dela både stil och livsfilosofi i stort. Sen gillar jag att städa också 🙂 Att du sedan för det mesta gör två inlägg per dag också ska du ha all cred för. Förstår att det tar mycket av din tid, men jag tycker det är så tråkigt med bloggar som har glest mellan inläggen. Man slutar till slut att läsa dem. Tro mig har förstått att du hoppas kunna utveckla bloggen och ha den som en inkomstkälla. Håller alla mina tummar att du ska lyckas med det, för man vill läsa mer om livet i Ekenäs. Kramar från Umeå!

  • Å tack snälla va gla jag blir!!!
   Ja, det är ju lite av en dröm för mig <3
   Tack för att du läser och tack för dina värmande ord.
   Gott Nytt År!
   Kram Anna

 4. Men mag gadd, så vackert dukat!! Och vilken makalös meny! Allt såg vansinnigt gott ut.
  Gott nytt år finaste du! KRAM

Comments are closed.