Dukat för två…

Heeeej där!

Veckan far iväg och snart väntar fyrverkerier och festligheter runt hörnet.
(Just fyrverkerier förbrukar inte vi direkt, men iaf:))

Denna veckan dukas det ju för två här hemma.
Häromkvällen gjorde vi ett riktigt favoritrecept…

Förbrukar snuskigt mycket ljus nu…
Och är väldigt noga med att det ska vara 100% stearin…

Ikväll får dock maken klara sig alldeles själv…
För jag ska ha lite kvalitetstid med min stora systerdotter ♥

Det där favoritreceptet ja…
Kyckling och pasta… löööööve it 🙂
Ni hittar receptet här, då jag bjöd på det när Katarina och hennes man var här i november.

~Säg mig… Hur ser er planering ut inför nyår? ~
Vi har liksom inte kommit på vad vi ska äta här än…
Så bombardera mig gärna med lite tips 🙂

Önskar Er alla en fin torsdag!

♥ Kraaaaam Anna ♥

9 thoughts on “Dukat för två…

 1. Svar: Hej! Åh tack så mycket, så fint att höra. Det låter som en bra inställning för det nya året, jag hoppas verkligen du får en otroligt bra och fin start som sätter tonen för 2017 <3 Det är tråkigt att höra att du inte mått bra, jag hoppas verkligen det vänder nu! Jag tror det är jätteviktigt att visa att vi inte alltid är glada "all the time" i sociala medier. Det behövs att vi är lite personliga och transparenta, vi är trots allt bara människor och ingen är perfekt. Att du får som mest kommentarer på den typen av inlägg säger ju en hel del, läsarna tycker om det där personliga och genuina 🙂

  Det är SÅ skönt att vi går mot ljusare tider! Eftersom vintern hittills varit ganska trist och utan snö känns det ännu mörkare än vad det brukar… Tack för att du delade med dig av din dotters dikt, så otroligt fin och jag blir så glad av att se att ett barn tänker sådär. Hon har ju en förträffligt fin uppfostran 😀 <3 Fler borde lära sin barn det där!

  Kram och önskar dig en otroligt god fortsättning!

 2. Va fint ni har det! Blir inspirerad som vanligt 🙂
  Idag ska vi ta tag i nyårsmenyn och hur vi ska dekorera! Jätteroligt =D Planen är att vi ska fira här med vänner och familj. Men mer än så har vi inte planerat. Ska fixa nån mat som både alla små knodds vill äta och vi vuxna vill äta. Blir nog en buffé så man får in lite allt möjligt 🙂

  Ha en fin dag 🙂

  • Tack fina du!
   Ska med försöka komma på vad vi ska äta till nyår ikväll 🙂
   Och hoppas på att allt inte är slut i affärerna på fredag typ 😉
   Ha en fin torsdag ni med!
   Kram Anna

 3. Så mysigt att duka fint, oavsett om man är två, hela familjen eller med gäster.

  Vi kommer att äta väldigt lätt på nyårsafton, eftersom vi åker hem från stockholm på förmiddagen. Det blir en hummertoast till förrätt och sedan hummersoppa med surdegsbaguette till varmrätt. Tror jag iallafall. Hade vi haft längre tid hemma hade jag valt hummersoppa till förrätt och en ugnsbakad torskrygg med potatisstomp, murkelsås och strösslat sidfläsk till varmrätt, för att sedan avsluta med en klassisk marrängsuisse till dessert. Mums!
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/12/29/det-ar-val-alltid-ratt-tid-for-ett-bad/

 4. Vill också komma på middag hos dig! Ser ljuvligt ut och du gör så fint, om vi ändå hade bott närmare varann..

  Nyår är inget jag ser fram emot sådär jättemycket precis, Ebba dör ju nästan av rädsla för fyrverkerier. Hon blev traumatiserad som 1,5 åring då ett gäng studenter ställde en markpjäs med typ 20 skott bakom en mur nära där vi lekte. De tände på utan att tänka på oss och vi såg ju inte vad de gjorde så vi var inte beredda. Det small som bomber och granater och Ebba sprang för livet ända hem till porten på Berzeliigatan i centrala Göteborg, genom biltrafik och allt. Ett under att hon överlevde..
  Sen dess har hon varit livrädd för smällar och tyvärr är människan för dum för att fatta hur mycket djuren lider. Djur av alla sorter dör varje år i ren skräck, fåglar, kor, hundar.., vilda som tama, och det är inte ok. Förbjud skiten tycker jag.
  Usch nu blev jag upprörd känner jag.

  Firar in det nya året gör vi ändå såklart, ska på middag hos mamma och pappa på Hönö, lugnt och skönt. Mamma ska lägga in tjocka täcken i en klädkammare åt Ebba, sen får hon lugnande (som iofs inte verkar hjälpa) fetvadd i öronen och lite musik runt ikring. Hon brukar bli sig själv igen efter kanske 2 dagar men på riktigt är jag rädd att hon ska få hjärtstillestånd så som hon flämtar och skakar. Hon börjar ju bli gammal nu med..

  Önskar dig ett fantastisk nytt år, med mycket lycka och välmående, det är du så värd. Hoppas också på att vi får ses 🙂
  Önskar också att världen blir än tryggare plats än den varit 2016, fy så mycket elände..

  Stor kram bästa du,
  Catta

 5. Så mysigt det ser ut! Vi har fuskat i år och beställt hem mat från stjärnkrogen i stan så gott blir det helt klart! Ha ett riktigt fint slut och gott nytt! Stor kram Pernilla

Comments are closed.