Close up’s på det blå och guldiga…

dsc_4933

Go’ kväll på Er!

~ Har Du haft en bra dag? ~
Jag har betat av så mycket jag kunnat under dagen, men är inte riktigt ikapp än.
Men det är ok.
Jag har iaf inte andan i halsgropen. 

dsc_4934

Idag har vi faktiskt haft sol och minusgrader här på östkusten!
Kunde mer än gärna önska mig lite dalande snöflingor med…
∗∗∗∗

~ Har nån av Er snö? ~

dsc_4935
Kählervas Omaggio Pärlemor här (Adlink) – Vas ärvd – Ljusstake Bruka Design –
Ljusstake DIYkopia av Ferm Living, orginalet hittar ni här (Adlink)

Ikväll jobbar maken igen, så det är jag och min juvel.
Det slog mig att vi inte spanat på några julklänningar än…
Det börjar nog bli hög tid tänker jag 🙂

Själv vill jag väääldigt gärna ha en marinblå sammetsklänning…
Kunde ni inte tro va;-)
Men jag gillar inte stora urringninar varken bak eller fram.
Nej, det kan gärna vara halvpolo för min del 😉

~ Tips någon? ~

Ha en fin kväll!

♥ Kram Anna ♥

dsc_4936

8 thoughts on “Close up’s på det blå och guldiga…

 1. Vet inte om du såg mitt svar så jag klistrar in det här. Varning – typ jordens längsta svar =P

  “Ja, jag läste det i bloggen. Säger som din chef sa, klokt! En lärare jämförde det psykiska och fysiska en gång och sa att det var lika självklart att vara hemma några dagar och repa sig om man mår kasst psykiskt lika väl som man kan behöva det om det är fysiskt som vid en förkylning.
  Om jag inte minns helt fel så tror jag egentligen inte att dom sa något i klippet om att vi bryr oss mindre om varandra nu än förr utan snarare om varför vi i vissa situationer bryr oss mindre än andra gånger. Tex det där om att det blir ”för mycket” för vad vi klarar av att ta in och känna, att vi då begränsar oss och lixom ”stänger av”. Och att vi kan bry oss mindre om det exempelvis inte rör någon som står oss nära utan någon långt borta. Otroligt intressant forskning som jag är sååå sugen på att kika närmare på.
  Hoppas du kan vila riktigt bra nu. Klokt klokt klokt att du är hemma! Och jag tycker det är så bra att du berättar om det i bloggen, för kanske får det fler att känna att det är ok att stanna upp och bara vara hemma och låta kroppen och huvudet få komma igen. KRAM!!”

  Och så en ny till inlägget då 🙂 Skönt det låter att få greja hemma och beta av saker men slippa andan i halsen. Sånna dagar behövs!

  • Tack för ditt engagerade svar. Tack för att du tar dig tid att reflektera.
   och det är skönt att få det bekräftat att det är precis lika ok att vara hemma och vårda själen och en förkylning…
   Kram Anna

Comments are closed.