3 thoughts on “Andra ljuset tänt…

 1. Haft en fin advent och hängt i kyrkans barnverksamhet med dottern 🙂 Där var det fullt ös så nu ska det bli skönt med en lugn kväll. Ska ta fram lite glögg, portvin, pepparkakor och en ASGOD St Agur-ost (har tjuvsmakat två ggr redan). Mannen min har varit hemma sjuk men orkar förhoppningsvis hålla sig uppe lite ikväll iaf.

  Lycka till med mötet med utrikesministern! Skriver du nåt här sen om hur det gick och vad ni pratade om? 🙂

 2. Inger Tidström

  Hej Anna!
  Läser din fina blogg varje dag, men idag blev jag lite fundersam. Har aldrig tidigare sett ordet hedning i sådant sammanhang. Men av sammanhanget att döma, antar jag att det är hägring som du avser. Är hedning ett småländskt ord för hägring?
  Varma adventshälsningar!
  Östgöte i Västergötland.

  • Hej Inger!
   Tack snälla, vad glad jag blir.
   Å du har helt rätt, det är jag som snurrat till det:)
   Tack för att du uppmärksammade det.
   Ha En fin måndag !
   Kram Anna

Comments are closed.