Julmusik & julkänslor

dsc_9532

dsc_9533

Go’ kvällen!

Ibland är det verkligen så välbehövligt med bara nån timme för sig själv. 
Ikväll fick jag TVÅ;-)

Jag älskar min lilla familj, så klart!
Men ibland behöver jag bara vara för mig själv en liten liten stund.
Det händer väldigt sällan, och det räcker med nån liten timme 🙂

dsc_9534

dsc_9536

Så jag har spelat julmusik på högsta volym och funderat lite kring årets julinredning.
Tror allt det blir lite lika samma som förra året 🙂

~ Har ni några planer för er julinredning? ~ 

Ha en riktigt fin torsdagskväll nu!

♥ Kramar Anna ♥

dsc_9537

3 thoughts on “Julmusik & julkänslor

 1. Men jag är där jag också. Klurar och funderar och tyvärr kan jag inte direkt komma ihåg vad jag har heller. Förra året trodde jag ju att jag hade slängt vid garagerenset och köpte nytt för att sedan hitta det gamla. I år ska jag ta det lite mer försiktigt. Har jag tänkt. Vi får väl se om jag lyckas. Just nu är jag mest glad över att maken gillade mitt iordningställande medan han var iväg….

  3 jackor. Jepp, det behöver man. Vi kvinnor kan aldrig få för många jackor eller skor vet du väl söta Anna. Jag har väl i runda slängar 12-15 vinterytterkläder – 3 kappor, 3 lite finare vinterjackor, 5 skidställsjackor och så några skinnjackor och mittemellantäckisar. Jag har därför inget mandat att köpa fler jackor i år (köpte två nya höstjackor nämligen) så jag fick helt enkelt bestämma att årets julklapp till personalen blir en profiltäckjacka i svart och silver. Hihihihihi!

  Imorgon firar vi fredag raring! Ha det bäst! Kram
  http://happyvardag.se/2016/11/10/att-oppna-munnen-och-lata-vad-som-helst-komma-ut/

 2. Åh, mysigt med juletankar! Jag tycker om att ha guldiga detaljer i salen, så det får det nog bli här med. I år igen.
  Och jag förstår dig precis. SÅ kär i min älskade familj, men ibland behöver jag också smyga iväg alldeles själv. En löprunda kan kännas som en evighet och ge hur mycket energi och tålamod som helst. Eller varför inte gå och borsta tänderna i fred.. 😉
  kram till dig! <3

 3. Visst är det skönt att vara själv ibland men för mig brukar det räcka med en stund. Här har jag bestämt mig för att det inte ska bli nåt nytt till julinredningen, vi ska var borta mestadels av tiden men nya julgranskulor har jag köpt (i svart o vitt – surprise!) men vet faktiskt inte om vi ens ska ha gran…. Vi kommer ju vara en del i stugan så det får bli ett par stjärnor till fönsterna där.
  Fint med det guldiga. Kram Suss

Comments are closed.