Julkulor i glasbox

dsc_4796

dsc_4797

Hej Tisdag!

Här hemma är det ganska “färdigpyntat” tror jag.
För det enda som är kvar i lådan är några kulor som ska 
hänga i julgranen.

MEN.

Jag saknar lite granris och mer vackra blommor 🙂
Ljusslingor strösslar jag gärna med lite överallt.

dsc_4800

Några julkulor och en ljusslinga i en glasbox/ljuslykta
i all sin enkelhet…

dsc_4817

Å visst är det mysigt med adventsljusstakarnas sken…:)

dsc_4818

Idag ska jag räkna klart en massa slutbetyg…
Jiiiiisses, jag höll på att somna flera gånger igår alltså..!
Det är ganska enformigt, samtidigt som det gäller att inte räkna fel.

Då får man gå en runda och samla lite ny energi.
Men rent generellt är jag våldsamt trött faktiskt.
Fyller på med D-vitamin varje dag, men antar 
att jag sover för lite.
Har lite svårt att komma till ro om kvällarna, och vissa mornar
ligger jag vaken en bra stund innan alarmet går 5.14…

Tror kroppen & knoppen ropar lite efter ledighet.
Lite mer än en helg liksom.
Den här helgen ska vi på julfest med makens jobb på fredag kväll,
men annars har vi en helg bara hemma.
Gilla på den 🙂

***

OCH… 
Jag har fått en idé, inspirerad av en blogg:)
Det har med element och marmor att göra *he he*
~ Kan Du gissa vad? ~

Önskar Er en fin Tisdag!

♥ Kramelikram Anna ♥

dsc_4819

– Kruka här – Ängel gammal från NK – Glasbox/Lykta här –
Julkula guld här – Julkula silver här – Adventsljusstake
Konstsmide köpt på ICA –

[Innehåller annonslänkar]

6 thoughts on “Julkulor i glasbox

 1. Monika

  Anna måste vara jättejobbigt att ha sömnproblem. Jag är av den åsikten att sömn och promenader är bästa medicinen mot det mesta, överlägsen det mesta på apoteket. Själv vet jag som tur är inte vad sömnproblem är, sover utmärkt hemma, borta hos vänner, hotell etc. Har varit diagnostiserad av läkare med depression och då är svårt att sova mycket vanligt men inte för mig. Däremot kunde jag inte äta, läsa, titta på tv, samtala med människor etc. Skulle önska du kunde få bukt med dina sömnproblem då ledighet då och då inte hjälper så länge.
  Kram

  • Hej Monika!
   Tror det hänger ihop med viss stress, för det va samma sak när jag var sjukskriven för utmattningssymptom.
   Svårt att komma till ro och vaknar mycket tidigare än klockan.
   Vissa nätter är värre än andra, men i natt har jag sovit bra, fast tyvärr för lite då jag kom i säng för sent.
   Nu har vi haft en intensiv period med massor av roligheter och till slut måste iaf jag bara ha lugn.
   Tid för att känna lite tråkigt, om du förstår vad jag menar.
   Lite som man säger till barn, för att ha roligt måste det vara tråkigt ibland. Men när det varit intensivt så hinner man inte ens ha tråkigt och
   då tar det ut sin rätt… iaf är det så för mig.
   Tack för din omtanke!
   Kram Anna

 2. Vad fint du pyntat. Så söt ängel :-)!!! Usch ja sömnproblem är hemskt och så stressande. Har själv problem med sömnen och värre blir det vid stress. Man vaknar tidigt och så går hjärnan igång på högvarv. Är hemma och vabbar idag och det jätteskönt att bara få vara och mysa med en 6 åring. Kram Sofia

  • Låter härligt, fast det inte är kul när de är sjuka förstås.
   Men ibland ger det ju en lite tid att faktiskt varva ner…
   Gillar inte att efter årsskiftet så får jag inte vabba mer… Min dotter fyller tolv i början av januari och då får man ju inte vabba längre..
   Ha en riktigt mysig kväll nu!
   Kram Anna

 3. Hej raraste!
  Åh, jag hoppas verkligen du kan få till lite mer ledig tid snart så du får chans att tanka ny energi. Jättetufft när sömnen spökar. Jag kan med vakna & sen inte somna om igen förrän det snart är dags att gå upp.
  Fint du har gjort i fönstret- ljusstaken blir det stort gilla på!
  Ta väl hand om dig nu Anna & så hoppas jag vi snart får veta mer om marmorn & elementen…:-)
  Många kramar, Tina

 4. Du gör det underbart fint hemma. Tråkigt med sömnproblem. Jag har alltid haft en otroligt bra sömn men har de senaste åren drabbats av lite mer svårigheter med sömn och jag tycker det är jobbigt. Så jag förstår dig. Jag sover som bäst på hotell och det beror på att jag inte har något annat att göra utan då kopplar jag verkligen av. Visst låter det knäppt.
  Kram
  Maria

Comments are closed.