Hur går det med den där tavelväggen?

dsc_4788

Hallå där,

Har ni undrat hur det går med den där tavelväggen egentligen..?
Tja…
Låt mig säga så här.

Det har inte hänt ett skvidevutt faktiskt!
Och det är lite frustrerande, men tiden finns inte.

dsc_4789

Vi har iaf bestämt oss för att INTE måla väggen. 
Maken har spacklat så hålen syns inte alls.

Ramen till damen (notera att det rimmar ;-)) har jag målat vit.
Den var fin med svart ram, men det blev mer “håll käften” känsla på 
tavlan då.
Nu är det mer balett eller mimteater
And I Like it.

dsc_4790

Ibland tar saker och ting tid.
Å när tid är en bristvara så tar det ännu mera tid.

Så om tomten hör mig…
“Jag önskar mig ett paket med T I D”

dsc_4794

Onsdag och ikväll kommer min man hem igen.
Han har varit borta sen i måndags morse och jobbat 12-13 timmar om dan. Minst.
Han är nog trött.
Å jag är glad att han kommer hem igen.
Igår skakade jag som ett asplöv när jag satt och tittade på Dicte själv…
Vilken tur att jag hade en varm liten juvel som sov bredvid mig inatt…
Jag klarar ju inte av att se sådant själv egentligen…

~ Nån mer som är lika lättskrämd som mig…? ~

Så.
Nu tar vi nya tag och gör onsdag av den här dagen, eller vad säger ni?
Den sista november.
Sen är det nedräkning på riktigt.

♥ Kraaaaaam Anna ♥

dsc_4795

4 thoughts on “Hur går det med den där tavelväggen?

 1. Jag är jätte lättskrämd! Jag klarar inte av sånt.. Jag håller mig till komedier! 😉

  Nu är ju smaken som baken.. Men jag har sett så många som har människor på tavlor, tänker framförallt på ansikten/ögon… Alltså, är det inte läskigt med någon som stirrar på en vart man än går? De följer ju en med blicken heeela tiden!!! Ha ha, jag ryser såfort jag ser någon som har en sådan som visas i bloggen – då scrollar jag fort förbi! 😀

  Kraam Therese

 2. Jag hoppas ni finner någon form av balans i livet nu under julen, så att ni har ro och de förutsättningar som krävs för att ge er själva mer tid. Kom ihåg att det är viktigare än stressen, massa paket eller ett dignande julbord <3

  Snyggt med vit ram runt henne, I like!

  Svar: Ja känns oerhört kul! Ofta har det varit i större städer men nu när det är i fjällen känns det mer som min miljö så jag är oerhört exalterad 🙂 Synd att det är för långt bort och att du är upptagen men skidsemester med familjen låter ju som en rolig och okej anledning att inte kunna närvara! tack detsamma

 3. Ja, hugaligen. Jag varken ser deckare eller läser diton då maken är på vift. Då blir det Byggare Bob eller puss puss ska vi gifta oss grejer. Hehehehe.
  Kram på er önskar Rektorskan

Comments are closed.