Ferm Living kopia DIY

dsc_4806

Hej hej!

Swisch så var den sköna helgen redan förbi…;)
Och de få julsaker som vi har, har nu dammats av och plockats upp ur lådan.

Varje julkula är varsamt inslagen i silkespapper…
Julkulor är nog min svaghet när det kommer till julsaker.
Fullkomligen älskar vackra julkulor!
Så vackert att göra olika stilleben med dem.

~ Vilken är din favoritjulsak? ~

***

dsc_4808

För två år sedan gjorde jag en kopia av Ferm Livings ljusstake String. 
Jag har målat träkulor och trätt dem med ett läderband.
Maken borrade hålen till ljushållarna 🙂

dsc_4807

Den är nog en av mina bättre DIY projekt faktiskt 🙂

Igår tände vi första ljuset och åt hämtmat i soffan på kvällen.
Kollade på Dannys dag i “Så mycket bättre”.
En skön och mysig söndagskväll ♥

dsc_4809

Men nu är det ju måndag igen och det är dax att sätta fart mot jobb och skola! 🙂

Hoppas ni får en riktigt bra start på veckan!

♥ Kramelikram Anna ♥

7 thoughts on “Ferm Living kopia DIY

 1. Den är såå fin din ljusstake, extra roligt också när man gjort den själv. Min favoritjulsak är nog mina tre adventsstjärnor som jag köpte för kanske 10 år sen. Som tur var hade jag inte dem i källaren för oj vad ont det hade gjort att slänga dem efter branden, speciellt eftersom de inte finns att få tag på längre. Så de vårdar jag ömt. Tror också min nya Fling-stjärna kommer bli en favorit. Kramisar Tina

 2. I det enkla bor det vackra. Så sant, Anna och Ernst 😉 Och som jag alltid tjatar om; ni har det så fint! Vilken mysig helg ni verkar ha haft också, roligt med kalasfest. Såå fina ni var, hela tjejtrion! Ha nu en god start på veckan fina du! KRAM

 3. Så himla fin ljusstake! DIY tips gillas, älskar när man kan fixa till små egna varianter av saker man verkligen spanat in och gillar, inte alltid det går men ibland så ^^

  • Taaaack!
   Måstemed plocka in lite fint från naturen. Små granar är ju så fint i glasvaser…
   Kram Anna

Comments are closed.