Det tycker jag ni med ska göra

dsc_4606

…landa i soffan och äta en bit kladdkaka 🙂

Go’ kvällen!

~Kladdkakans dag idag, har ni koll på det? :-)~
Så för att fira den svängdes en kaka ihop på två röda här innan… 🙂

***

Eftersom jag är lite trött i huvudet efter att ha vänt ut och in en del på mig så
landar vi i soffan, under en filt med lite gofika i handen ikväll 🙂

Ha en fin kväll!

♥ Kram Anna ♥

3 thoughts on “Det tycker jag ni med ska göra

  1. Ja om det hade kunnat vara en lazyday idag, men nä….jobbeveckan drog igång med buller och bång minsann. Och kallt som sjutton också. Nä, inte min typ av årstid det här, mer än att jag faktiskt håller mig lite stilla framför brasan minsann.

    Veckan hoppas jag ska innebära att jag får hem maken min efter en sisådär 10 dagar i Spaniens sol och värme. Jag längtar sjukt mycket efter honom. I övrigt är det jobb, fotboll och så en lazy helg där framför oss.
    Kram Mia
    http://happyvardag.se/2016/11/06/love-is-all-around-4/

  2. Åh nej det hade jag glömt bort trots all reklam om det. Jag hade verkligen haft tid att fixa en också då jag vabbat idag. Men barnen lär väl få höra imorgon hur många som ätit kladdkaka så det blir väl till att göra ett nytt försök i veckan. Kram Sofia

Comments are closed.